Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány a buszon de. (többi lent) (? )

Figyelt kérdés

...mindig 2 barátnőjével ül és így nem merek odamenni :S

Az egyik bnőjét ismerem, de nem vagyok vele nagyon beszélő viszonyban. Kb. 3 éve beszéltünk utoljára...

Valami ötletetek van, hogy hogyan beszélgethetnék vele/ismerhetném meg?

Esetleg keressem meg neten?

2010. máj. 14. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha nem mersz hozzá odamenni élőbe szerintem keresd meg a neten, jelöld be vedd fel msn-re .. és ha beszéltek msn-re köszönj rá a buszon.. aztán beszélgethettek..

soksikert ;)

2010. máj. 14. 15:53
 2/17 A kérdező kommentje:
...közben már megpróbáltam megkeresni a bnője iwiwjéről de nem találom... megpróbálom még1x :S
2010. máj. 14. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Köszönj rájuk.
2010. máj. 14. 15:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá.Szemezz vele.Írj neki egy kis levelet.
2010. máj. 14. 16:02
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. máj. 14. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Pedig biztos nagyra értékelné, ha a barátnői társaságában szólítanád le, mondaná is magában, ez aztán egy tökös gyerek.
2010. máj. 14. 18:25
 7/17 A kérdező kommentje:
van benne valami, kedves utolsó válaszoló...
2010. máj. 14. 18:55
 8/17 anonim válasza:

Ejsd e a tollad és pucsíts be neki. Eresz el közben egy galambot is. Erre tuti odamegy hozzád. Így jött oda hozzám az én kis Bélám.

Üdvz.:Zoli

2010. máj. 16. 09:45
 9/17 A kérdező kommentje:

jaj, utolsó....

a humor kategória nem itt van :)

2010. máj. 16. 10:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szeretem, ha egy fiú tökös, és vicces. Szerintem nyugodtan szólítsd meg valami frappáns, vicces dumával. Mi bajod lehet? Max röhögnek egy jót. De utána tűnj el, mert akkor tudod felkelteni a legjobban az érdeklődését valakinek, ha megnevetteted, utána meg eltűnsz pár napra. Keresni fog, hogy hol vagy már... El kezd izgulni stb. És akkor egyszer csak feltűnsz, és akkor már ő fog hozzád odamenni!
2010. máj. 16. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!