Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet még nem hallottam. Egy lány miért mondja az első randi után, hogy ne találkozzunk többet? Miféle lekoptató szöveg már ez?
Igazából ő nyomult,rám írt stb., a telefonszámát is magától megadta.
Egész jól eldumálgattunk.
Azzal indokolta, hogy nem akar egyszeri alkalmat, ezért ne találkozzunk.
Tanácsot szeretnél kapni, hogy legközelebb miket hazudgálj egy lánynak, hogy megd.ghasd?
Amúgy meg a férfiak homlokán neonfeliratként világítanak a gondolataik, csak ezt ti nem hiszitek el. Okos volt a lány, hogy kirúgott a fenébe, neked meg fájdalmas a koppanás.
a nőknek is "világítanak a homlokukon", csak ti meg azt nem hiszitek el, hogy az a kevés férfi (én is ide tartozom) szintén le tudja olvasni rólatok
és még csak hazudnom sem kell,csak magamat adnom, annyira jóképű és, ellenállhatatlanul férfias vagyok
amúgy a kérdésben szereplő sztori több, mint 10 éves szitu és azóta igencsak fejlődtem ;)
14:
"honnét tudta, hogy csak meghúzni akarod."
te se tudod te barom ,mert akkor válaszoltál volna te f.@.szfej
azóta több, mint 300-at húztam meg te gyökér, sokkal különbeket
ne irigykedj már
most komolyan itt figyelgeted, hogy mikor válaszolok és 5 percen belül reagálsz, te fattyú?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!