Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyet még nem hallottam. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet még nem hallottam. Egy lány miért mondja az első randi után, hogy ne találkozzunk többet? Miféle lekoptató szöveg már ez?

Figyelt kérdés

Igazából ő nyomult,rám írt stb., a telefonszámát is magától megadta.

Egész jól eldumálgattunk.

Azzal indokolta, hogy nem akar egyszeri alkalmat, ezért ne találkozzunk.

2017. ápr. 21. 15:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de honnan esett le neki?
2017. ápr. 21. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsot szeretnél kapni, hogy legközelebb miket hazudgálj egy lánynak, hogy megd.ghasd?

Amúgy meg a férfiak homlokán neonfeliratként világítanak a gondolataik, csak ezt ti nem hiszitek el. Okos volt a lány, hogy kirúgott a fenébe, neked meg fájdalmas a koppanás.

2017. ápr. 21. 17:39
 13/22 A kérdező kommentje:

a nőknek is "világítanak a homlokukon", csak ti meg azt nem hiszitek el, hogy az a kevés férfi (én is ide tartozom) szintén le tudja olvasni rólatok

és még csak hazudnom sem kell,csak magamat adnom, annyira jóképű és, ellenállhatatlanul férfias vagyok

amúgy a kérdésben szereplő sztori több, mint 10 éves szitu és azóta igencsak fejlődtem ;)

2017. ápr. 21. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver, annyira sokat nem fejlődhettél, ha még tíz év után se érted, honnét tudta, hogy csak meghúzni akarod.
2017. ápr. 21. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj veled, hogy Brad Pittnek képzeled magad, de csak Bradpiti vagy. Plusz ráadásul mérhetetlenül ostoba is. Sajnállak, kisöreg. :)
2017. ápr. 21. 20:01
 16/22 A kérdező kommentje:
irigy köcsögök vagytok ,ennyi
2017. ápr. 21. 21:16
 17/22 A kérdező kommentje:

14:

"honnét tudta, hogy csak meghúzni akarod."

te se tudod te barom ,mert akkor válaszoltál volna te f.@.szfej

2017. ápr. 21. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogyne, nagyon irigyeljük, hogy nem tudtad meghúzni azt az okos nőt. :) Becarok már rajtad, haver! :)
2017. ápr. 21. 21:23
 19/22 A kérdező kommentje:

azóta több, mint 300-at húztam meg te gyökér, sokkal különbeket

ne irigykedj már

most komolyan itt figyelgeted, hogy mikor válaszolok és 5 percen belül reagálsz, te fattyú?!

2017. ápr. 21. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Húzod a strigulákat otthon, mint a PUA-sok? Gratulálok, Rattpitike, már 300? AZ IGEN! Meg se állj, te jóképű Adonisz a 3000-ig! Szurkolunk neked kollektíve! Jelentkezz, ha beteltek a rubrikáid. Édes vagy, főleg amikor így hörögsz igazi, domináns alfahímként. :) :) :)
2017. ápr. 21. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!