Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szerintetek 20 felett is oké a short+harisnya párosítás?
Jó alakom van, és nagyon szeretem ezt a kombinációt. De nem gondoljátok, hogy gyerekes vagy tinilányos? Ha így mennék első randira, mit gondolnátok?
22\l
nekem a nagyon rövid p1csa naci egyáltalán nem jön be, sőt...sem tini lányokon sem idősebbeken...
ha belsőre olyan a lány, hogy tetszik, akkor megkérném, hogy amikor velem találkozik ne viselje, nekem a szolidabb jobban bejön
24F
Szerintem a maximális összsúlyú teljes párosítás a nyerő egy páros gráfban.
Egerváry algoritmusával véges sok lépésben megtalálható.
Nekem bejönne, legalább tudom a felfogásából hogy az élet nem egy hűvös valami, hanem szórakozni is lehet.
Tetszene. 24/F
Ismertem egy pécsi lányt, aki szintén így öltözködött 20 fölött is és magas is volt, neki jól állt.
Az is lehet, hogy te vagy az :D
"eszemben sincs, hogy könnyen kaphatónak tűnjek"
Van, akinek így is annak fogsz tűnni.
Az a jó ruha, amiben önmagadat tudod adni, amiben jól érzed magad.
Ez olyan?
22 évesen nem vagy még öreg.
Ha te ebben érzed jól magad, akkor simán.
Nekem is nagyon tetszik, csak mivel nem annyira elfogadott harisnyával a short társadalmilag, van aki megszól, de ennyi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!