Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyerő a csajoknál ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyerő a csajoknál ha nagyon drága eredeti Armani öltönybe megyek első randira?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Engem pl marhára nem izgatna
2017. ápr. 20. 23:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Első randira ritkán megy az ember öltönyben (nem véletlenül). Egyébként szerintem nincs olyan ember (kivéve akinek ez a szakmája) aki egyből rávágja, hogy na ez egy "drága eredeti Armani". Plusz én nem szeretem az ilyen felelőtlen költekezést, szerintem lehet azt a pénzt jobb helyre is befeketetni, mint egy öltönybe.

23/N

2017. ápr. 21. 00:36
 13/19 anonim ***** válasza:
A 4-es megelőzött. Randiig se jutnánk el..
2017. ápr. 21. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez csak külsőség, nincs jelentősége, mert nem az öltönyödbe fog beleszeretni (ha szerencséd van).
2017. ápr. 21. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Én konkrétan kiröhögnélek, és haza is mennék.

1. mert felvágsz

2. nem jönnek be az öltönyös pasik

3. érdekesen néznénk ki egymás mellett, én sort, top, edzőcipő, hátizsák és sétára-sárra kész, te meg öltüönyben, mint egy komornyik

2017. ápr. 21. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

igazából azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy a randi körülményeitől függ.

ha egy szuper elegáns étterembe viszed a csajt vagy operába, színházba, akkor ok az öltöny.

ha kívülről látható címke van rajta, h armani az alapból gáz...az igazán menő öltönyön a jó szabás és a finom anyag az, ami elegánssá teszi.

Az, ha sétálni vagy moziba mentek öltönyben, az gáz.

2017. ápr. 21. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Első randira alapból csak kávézóba vagy cukrászdába megyek, esetleg megiszok egy sört vagy egy pohár bort az illetővel, ilyen helyekre pedig elég furán venné ki magát egy öltöny, függetlenül attól, hogy Armani-e vagy sem. :D

Egyébként szeretem az öltönyös pasikat, szerintem nagyon sokat tud dobni egy férfin az, ha öltönyt visel, de nem hinném, hogy meg tudnék különböztetni egy Armanit egy szerényebb árkategóriás, de jó minőségű öltönytől.

2017. ápr. 22. 07:44
 18/19 anonim válasza:
Brazil szappanoperába élnék akkor el lennék ájulva de amúgy alkalomhoz kell öltözni 😂
2017. aug. 21. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
A csajszi meg egy sportos ruciban. Nagyon jól néznél ki. KB mint egy rossz buz# pucéran kalapban.
2017. aug. 21. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!