Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben tetszem egy fiunak?
Van egy fiu suliban és nagyon tetszik nekem tudja ő is ;)
Csak folyton néz engem aranyos tekintetel. És jó lenne tudni hogy azért néz mert tetszem neki vagy nem? Segítsetek és léci normális válaszokat írjatok..:)
Köszi előre is aki segít;)
Ha 1 napig nézegeted itt a kérdéseket, rájössz, hogy kábé minden tizedik kérdés ugyanezt a témát taglalja.
Egyébként tuti nem tetszel neki, mert én tetszem neki. És már mondta is nekem.
Lehet,hogy kicsit félénk tipus és nehezen mer kezdeményezni.Kezdeményezzél te elsönek pl:menj oda hozzá és kérdezd meg töle,hogy hány ora van ?hány orás lesz ?és kire vársz ?
Ebböl 100 %,hogy észre fog venni téged.Ja és aranyos legyél :)
Hajrá !
mi másért nézne ? nyilván azért mert bejössz neki..
jelöld be valami közösségi oldalon, ha visszajelöl megnézni az adatlapod kinn van az MSN-ened lehet,hogy felvesz..
és igaza van az elsőnek minden 10.ik kérdés ez.. és inden 5.ik az hogy "felvegyem-e msnre?:$"
Ezen lehetne vitatkozni, hogy ki a gázabb, te vagy az első válaszoló.
Menj oda és ismerkedj te hulladék, ne csak vigyorogj rá.
Annyira nemértem azokat a válaszolókat, akik ilyen bunkón írnak vissza... nemtom akkor egyáltalán minek válaszolnak?
Nahde a kérdésre... Folyosón néz téged? Vagy esetleg osztálytársad? Ha a teremben néz aranyosan, akkor tuti bejössz neki, csaj félénk. Ha folyosón, akkor már neccesebb, mert lehet csak azért néz, hogy elemezzen, vagy mert nemtud téged hova tenni. Vagy ha jól ismer, és néz folyosón aranyosan, még az sem jelenti feltétlenül, hogy tetszel neki. Van egy lány, aki mondta régebben, hogy tetszem neki, deh nekem ő nemtetszett, mondjuk ezt sose mondtam meg neki, és folyosón mikor találkozunk mindig nagyban integetek, meg mosolygok rá, de csak kedvességből. Minden esetre kezdeményezz valamivel te, ha úgy gondolod hogy félénk, hameg nem jössz be neki, akkor nemkell kilenni, egyszer élünk, mindent kikell próbálni :) Remélem tudtam segíeni ;)
Hülye kérdésre hülye válasz. :) Ezen mi a meglepő?
Az emberek azt stírölik, aki tetszik nekik, különben minek nézne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!