Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác minden héten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác minden héten találkozik a volt barátnőjével, az ugye nem csak baráti szándékot jelent már?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok sem a volt barátnő, sem a srác.. csak érdekelne...

2 évvel ezelőtt jártak. A fiúnak az a lány volt élete "nagy szerelme", vagyis annak tartja a mai napig... és mióta nincs barátnője, hetente találkozni hívja a lányt, ő pedig örömmel belemegy. A hétvégén még magukhoz is meghívta a srác, egy "buliba", amit a testvére szervez, de csak a legszűkebb baráti kör megy. A csaj pedig mindennek örül, mint majom a... :D Na szóval, szerintetek van köztük valami? Szerintem nem hiába találkozgatnak hetente.

2010. máj. 13. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
ÉS ez téged miért érdekel annyira?Ha tetszik ne nézd tétován h mit csinálnak, hanem lépj felé.Ha meg összejön megint vele szíveügye
2010. máj. 13. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg ki fognak békülni, de az is lehet, hogy csak "összejárnak". Én tavaly júliusban szakítottam a volt barátommal, azóta nem volt más kapcsolatom, viszont majdnem minden héten találkozok vele, nála alszom, mert hiányzik mint ember, és vele volt eddig a legjobb az ágyban. Egyenlőre még nem vagyok 100%ig túl rajta, és addig nem szeretnék új kapcsolatot.
2010. máj. 13. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
basznak hidd el nekem!
2010. máj. 13. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, minimum szex!
2010. máj. 13. 11:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Máso is ezt mondják. :D De a csaj úgy is összejár vele dugni, hogy közben tudja, hogy velem kavar a srác és velem is összejárogat? :S Őt ez nem zavarja?
2010. máj. 13. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem! és az ex jól tudja, hogy a srác ugrani fog minden füttyentésére... (meg fordítva)
2010. máj. 13. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked mi közöd van ahhoz hogy ők összejárogatnak-e vagy sem? Ha ez nekik így jó, akkor hadd csinálják. Te semmivel sem vagy magasabb szinten, mint az "ex". Ha téged se zavar, hogy ők is összedugnak közben, akkor a másik csajt miért kéne zavarnia?
2010. máj. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!