Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha azok a lányok akik tetszenek nem akarnak tőlem semmit a csúnyákat meg nem tudom szeretni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 18:11
1/8 anonim válasza:
Azért a tanácsért, amit adnék, engem lecsuknának.
2/8 anonim válasza:
A külsőn múlik, hogy kit tudsz szeretni?
3/8 anonim válasza:
Én nőként megértelek.
Szerintem a szerelemhez kell a kémia(ami megjelenéstől független), a tetszés(külső+társadalmi hovatartozás), és persze a másik személyiségének kedvelése.
Ha egy is mellé megy, ott nincs szerelem.
Várj és ne alakíts ki kapcsolatokat olyanokkal, akikkel nem akarsz.
4/8 anonim válasza:
élj egyedül... 2 millióan teszik ezt csakis idehaza!
5/8 anonim válasza:
Én is így voltam vele 14 éve, azóta sincs senkim, viszont egyre kapósabb vagyok a nőknél, mert látják, hogy vagy egy olyan csajom lesz amilyet akarok, vagy inkább senki. És most már jönnének vissza, mert látják, hogy 14 év alatt se volt senkim.
7/8 anonim válasza:
Szopás tipikus esete. Ráb***tál.
8/8 anonim válasza:
A szexen kívül semmit nem veszítesz, csak nyersz. Az univerzum leghitványabb terményeitől szabadított meg a természet, tehát lásd be azt, hogy van jó oldala is ennek a "veszteségnek". A tested számára időnként vegyél egy-egy kedvedre valót ezekből a nyomorultakból, mert amúgy bárhol lehet őket kapni, árulják magukat. Nagyjából annyit érnek, de nekik ez az ősi mesterségük, a férfiak pedig a civilizáció építése. Tedd az utóbbit, és használd az előbbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!