Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért nézett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nézett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy ismerősöm,akinek az ismerősei között régebben találtam egy fiút,aki érdekes személynek tűnt,megjegyeztem az arcát.Egyébként is nagyon jó az arcmemóriám. Hetekkel később, már gyakrabban jártam az egyik kar épületébe délutánonként, mert nagyon tetszik az épület, a kávézó és tökjó könyvtár van ott. Tegnap beültünk a kávézóba és csak úgy nézelődtünk. Senkit nem bámultam, de mindenkit megnéztem. Mindenki tanult a vizsgára,ami fél óra múlva következett...

Kiszúrtam azt a srácot is,de nem bámultam,viszont ő is rámnézett néhányszor és mivel észrevettem,hogy néz, én is visszanéztem. Aztán már egyáltalán nem foglalkoztam vele,mert élőben kicsit másképp néz ki,mint a képeken... és el is felejtkeztem róla. AZtán mivel ott ültünk a kávézó bejáratánál majdnem,ott ment el mellettünk,pont amögött,akivel beszélgettem,így szembe került velem...nézett így tátott szájjal,észrevettem,hogy néz,hát így visszanéztem. De nem figyeltem jobban,szerintetek simán nézett vagy azt nézte,hogy én miért nézelődök,vagy hogy nem ismer még a karról se, vagy tetszem neki???????????????????(:

Köszönöm a készséges válaszokat, nagyon fontos!

2010. máj. 13. 10:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindig ez van: Fontos! Szerintetek miért nézett. Nem vetted észre, többmillió ilyen kérdés van. Tetszel neki. Ennyi. Lehet, hogy ő is látott már képen, de 100%, hogy tetszel neki. Örülsz?
2010. máj. 13. 10:06
 2/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy annak ellenére,hogy már ezer meg ezer ilyen kérdés van,hajlandó voltál válaszolni!Nagyon örülök,hálás vagyok neked!Örülök,hogy válaszoltál,persze annak is nagyon örülnék,ha tetszenék neki.

Csak annyira nehéz ezt megállapítani számomra.Még nem látott képről amúgy.:) De tegnap írtam neki kép nélkül,hogy ő volt-e az,akit láttam ma vizsgázni?Szerintetek ciki?

2010. máj. 13. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Érdeklődsz iránta. És ha feltűnően bámult, akkor biztosan tetszel neki.
2010. máj. 13. 10:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Végülis mondta,hogy igen ő vizsgázott, és meg kérdezte,hogy miért? Elmondtam neki,hogy láttam egy fiút és azon gondolkoztam,hogy honnan ilyen ismerős. Kérdezte,hogy róla beszélek,esetleg ismer-e engem? De mondtam neki,hogy csak ezen az oldalon szörföltem és láttam a profilját,és ennyi! Akkor pedig megköszönte a beszélgetést és további mindenjót kívánt!!
 5/16 anonim ***** válasza:
Minden ciki.
 6/16 anonim ***** válasza:

Akkor meg neked tetszik. Akkor van úgy, hogy azt gondoljuk, hogy bámulnak, közben meg nem...

Bocs, ha "félreinformáltalak"...

2010. máj. 13. 10:14
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy megint válaszoltál.Egy pár pillanat volt,míg elment mellettünk,tátott szájjal (de leht neki mindig úgy van,nemtom) nézett és sietett a vizsgára.Bocsi,hogy ennyire gagyi kérdést tettem fel itt,de a barátnőimmel már nem tudom megbeszélni az ilyesmit. 1.azért, mert egyszer nagyon befürödtem azzal,hogy azt mondták,hogy tetszem neki,aztán kiderült,hogy más típusú csajok jönnek be. 2. nem nagyon foglalkoznak sztem ilyesmivel,én meg inkább óvatosabb vagyok, 3. nem akarom,hogy csak jóindulatból/rosszindulatból mondjanak ilyeneket,hogy neki is tetszel,meg ilyenek.

Úgyhogy a fiúk kritikusabbak,jobban tudják,hogy ilyen helyzetekben mi van,inkább őket kérdezem meg itt....reméltem,hogy itt így kapok válaszokat.

2010. máj. 13. 10:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez a szitu,mikor azt hisszük,hogy minket bámulnak,nagyon kellemetlen tud lenni.Gyógyszer van-e rá?:).................
2010. máj. 13. 10:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Ez kész katasztrófa!!!!!!!!!!Olyan unalmas kérdést tettem fel,hogy már senki nem fog válaszolni...
2010. máj. 13. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem , csak fura a kérdés. Ha tetszik, elég nehéz irányítanod a gondolataidat. Semmit nem tehetsz. Ha meg durva volt veled, hagyв a francba, felejtsd el.
2010. máj. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!