Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nőcsábászok az ismerettségi körötökben? Mik a jellemzőik, külső, belső tulajdonágai? Hatással van rátok?
Van egy-két ilyen távolabbi haverom.
Objektíven nézve elég jóképű mind a kettő, nagydumás, határozott, de még ami közös bennük, hogy irtózatosan éretlenek érzelmileg.
Az egyik nekem is csapta volna a szelet, amikor anno megismerkedtünk, de ezt a típust maximum kiröhögöm, itt is ez történt :) Havernak még oké, közös baráti társaságban jól elmarhulunk, amikor néha összefutunk, de ezen felül milyen hatással kéne rám lenniük, azt nem értem.
hahahahhhhha
ezaz, végre valami jóhír :D :D :D
én is ilyen leszek :D :D
Hatással van rám: messzire elkerülöm.
22/L
Volt szexpartnerem. Korrekt fickó, nem ver át senkit, csak nincsenek komoly szándékai. Jóképű, fekete hajú, barna szemű, stílusos öltözék, kisportolt, rendkívül jó dumás, mindig tudja mit mondjon, vagy tegyen. Az ágyban is elég jó volt, izgi érzéki, jó volt vele lenni. Kalandnak jó volt, mert tudtam, hogy én egyébként a nyomába sem érek egy ilyen pasinak, és egyszer jó volt kipróbálni sütkérezni egy ilyen alfahímnek a dicsőségében. :D
Lehet kövezni, én imádtam ezt a kis pár hónapos kalandot.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!