Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy folyton néz messziről egy lány, de nem igazán lehet vele mégsem beszélgetésbe elegyendni, mert valamiért egyúttal kerül is? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Félénk. Menj oda hozzá, akkor majd megenyhül.
2017. ápr. 6. 22:11
 2/11 A kérdező kommentje:
De másokkal könnyedén teremt kapcsolatot. Tehát annyira nem lehet félénk
2017. ápr. 6. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
De ha CSAK veled nem mer ,azt jelenti hogy TE tetszel neki. Olyanokkal akik nem fontosak a számára vagy kevésbe azokkal nyilván könnyebben szóba elegyedik.
2017. ápr. 6. 22:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyszer bejelöltem facebookon, nem igazolt vissza,aztán mikor beszélgetett egyik ismerősömmel, és odamentem hozzájuk, hátha becsatlakozhatok én is, egyből otthagyott bennünket... Kicsit rosszul esett. Nem vagyok leprás
2017. ápr. 6. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Velem is volt így. VOlt egy igen jó csaj egyetemen, aki foylton bámult meg sejtelmesen moslygott rám, de se Facebookon se Instagramon nem volt halandó visszajelölni. Ez van, a nőket nem lehet kiismerni.
2017. ápr. 6. 22:39
 6/11 A kérdező kommentje:
De akkor mi a piért csinálja?
2017. ápr. 6. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

És te mi a pi.ért nem tudsz odamenni hozzáá?! Bakker azért el ne várd már ,hogy egy nő kezdeményezzen!

Ennyire gyáva vagy?!

2017. ápr. 6. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó: mer' miér' ne kezdeményezhetne egy nő? Csak mer pi.ája van attól ő már felsőbbrendű vagy mi a szr? Annyira nagy lett az egyenrangúság hogy a nők már egyenrangúbbak. Ha a csajnak tetszik a pali akkor igenis menjen oda ő. Tán még gondolatolvasó is legyen a srác?
2017. ápr. 6. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Uezt csinaltam 16evesen.Nagyon tetszett egy srac,aztan vmiert megis hulye pofakat vagtam amikor szoba elegyedhettunk volna.Osszejott egy ram nagyon hasonlito lannyal,akinek jobban ment a flortoles mint nekem,akkor bezzeg sertve ereztem magam:)

Valoszinuleg ANNYIRA tetszel neki es ANNYIRA nem tud mit kezdeni a helyzettel h igy elbenazza.Teremts egy konkret helyzetet,fel fog oldodni hamarosan.

2017. ápr. 6. 23:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Miért nem megyek oda hozzá? Azért nem mert nem jön ki úgy sosem a helyzet, hogy ezt megtegyem. Utolso, érdekes amit írtál. Sok tapasztalata biztos nem lehet, mert sokan azt mondják, hogy soha nem látták még pasival. Mindig egyedül mászkál, illetve néha egyik másik barátnőjével... Állítólag nem az a nagy pasizos
2017. ápr. 6. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!