Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruházat ideálisabb egy éttermi randevúra? Vékony testalkatú 25 éves nő vagyok.
2017. ápr. 4. 18:31
12/22 anonim válasza:
Egy vékony testalkatú 25 éves nő bármiben mehet egy közepes szintű étterembe.
Talán csak edzőcipős összeállításban nem.
13/22 anonim válasza:
Tuloltozod es ez nem etterembe valo oktozek,hanem hivatali, foleg a 2.A pasi odaallit egy farner+pulcsi kombinacioban es rosszul fogja magat erezni. Kozepes helyre lazabban oltoznek fel. Szoknya-bluz-borkabat, csonaci-csinos cipo- pamutfelso-rovid szovetkabat,ilyesmikbe.
14/22 anonim válasza:
Tudjuk az étterem nevét? Mert egy Don Pepe nem egy Aranykaviár, de nem is egy Marcsi lángosozója a Bosnyákon.
15/22 A kérdező kommentje:
Tóvendéglő Szombathely.
A pasi egyébként nem egy farmeros-pólós stílusú ember, 40 éves üzletember, én eddig "civilben" is minimum ing-farmer-elegáns cipő összeállításban láttam, de nem szeretném persze túlöltözni a dolgot, ezért is vagyok tanácstalan.
2017. ápr. 4. 20:21
16/22 anonim válasza:
Megnéztem ebbe az étterembe szerintem bármelyik jó az alábbiak közül, vagy vegyítve azokat, ami neked tetszik:
Farmer, szép cipő, valamilyen elegánsabb felső. De szerintem az ilyen koktélruhás témák túl sok lenne ebbe az étterembe.
Vagy innen valamelyik:
Szóval vagy egy lájtosabb business casual, vagy valami farmeres zakós felsős szépcipős stb kombó.
18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! ☺️
2017. ápr. 4. 20:39
19/22 anonim válasza:
Remélem a számlát te fizeted,ha már elvárod,elfogadod az éttermet. Tudok ajnánlani 1-2 napi menüset,ahol 700-800 ft a leves,főétel,desszert. Ja,és nehogy elmenj vele akárhova is ,ha trabant f50el menne érted! Neked a Audi R7 jár alaphangon!
20/22 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon frusztrált ma este... :D
2017. ápr. 5. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!