Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők, hölgyek! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hölgyek! Milyen a jóképű férfi? Kit tartotok annak?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Dús haja van, akár hosszú is lehet. Nem túl aszimmetrikus arcú, borostás/szakállas, telt ajkú, szép fogsora van, mosolygós. Olyan, mint a szerelemem. :)

Hajszín/szemszín lényegtelen, sokféle kombináció tetszett már, de a barátomnak szőkésbarna haja és zöldesbarna szeme van.

2017. ápr. 3. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Mosolygós, átlagos/sportos felépítésű, esztétikus arcú. Erre nehéz válaszolni, mert ízlés kérdése, kinek mi az esztétikus arc.
2017. ápr. 3. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
NEKEM az a jóképű, akinél tetszik az összhatás. Nem szeretem a világos hajszínt és a szakállt. Legyenek rendben a fogai (legalább is ne legyen hiányos a fogsora) és mosolyogjon sokat. Ne legyen extrém nagy orra se. Szóval összegezve nekem a jóképű pasi egy (pl.) barna hajú, barna szemű, arányos testrészekkel megáldott, mosolygós férfit jelent.
2017. ápr. 3. 15:32
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a mediterránok jönnek be,de köztük is akad,akinek nem tetszik a fizimiskája,mert nem túl bizalomgerjesztő.Olyan genya ábrázata volt.Én is a dús hajat szeretem,amibe bele lehet túrni,de a hosszú haj kevés embernek áll jól.Viszont a picit boxos orr olykor számomra tud dobni az emberen,pl. Justin Trudeau-n,aki nem mediterrán,de elég férfias arca van.Ugyan nem ez én korosztályom,de nem kergetném el bikacsökkel,ha kikezdene velem,az biztos.És most tekintsünk el a foglalkozásától,civilként is bejönne.
2017. ápr. 3. 15:39
 5/16 A kérdező kommentje:
képet is toljatok fel
2017. ápr. 3. 15:40
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Na,itt a Trudeau,akit emlegettem.Azért megéri azt az ajtócsapkodást.
2017. ápr. 3. 15:47
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

[link]

bocsi,lemaradt

2017. ápr. 3. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Én többféle pasit is jóképűnek tartok, lehet szőke, barna, kék, zöld szemű, kisfiús vagy férfias arcú, lehet vékony, izmos, testesebb is.

Akik nekem nagyon tetszenek külsőre:

Robbie Williams

[link]

Hugh Jackman

[link]

Eddie Redmayne

[link]

2017. ápr. 3. 15:59
 9/16 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem Eddire Redmayne ocsmány.

L

2017. ápr. 3. 16:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Nehéz erre válaszolni, mert mindenkinek más az ideálja. Nekem tetszett már kopasz is, dús hajó is, szemüveges is és nem szemüveges is, szőke, barna, fekete hajú is. Az is mindegy, hogy göndör vagy egyenes. Azt vettem észre hogy például azok bejönnek, akiknek római orruk van, mint például ő:

[link]

vagy ő:

[link]

De tetszenek más orros palik is, nem ez dönt. Itt vannak például ők:

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!