Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány akinek 100 követője van Facebookon?
Figyelt kérdés
Jó vagy rossz, ha randira akarom hívni?2017. márc. 30. 18:43
1/16 anonim válasza:
Nem neki van ennyi követője hanem a melleinek amiket kipakol néha.
2/16 anonim válasza:
A világ nem jó és rossz, mindenben van mindkettő, és a jó is rossz is SZEMSZÖG, kérdése.
13 vagy, hogy ekkora bugyutaságot teszel fel?
Hihetetlen.
Kölcsönös szimpátia van, nem facebook sza.ság.
l
3/16 A kérdező kommentje:
Nem az a fajta lány és nekem pont ezért tetszik.
2017. márc. 30. 18:49
4/16 anonim válasza:
How's that came? :DD
Talk about the topic, boy.
5/16 A kérdező kommentje:
Magyarul beszélj, ne az angollal menőzz itt nekem!
2017. márc. 30. 18:54
6/16 anonim válasza:
Kérdező, te meg próbáld meg magyarul elmagyarázni, hogy mit szeretnél kérdezni. És írd meg, hogy hány éves vagy, mert remélhetőleg tényleg 13 vagy lélekben 13, és annak más "nyelven" kell válaszolni, mint egy 23-nak.
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg próbáld meg értelmezni a magyart és a kérdésre válaszolni vagy kussolni! Kösz.
2017. márc. 30. 19:17
8/16 anonim válasza:
Az előzőt nem én válaszoltam, felesleges neki papolnod a magyarról.Ne legyél már ilyen arrogáns, kincsem.
9/16 anonim válasza:
Ha jó csaj, de ilyen kevés követője van, akkor vagy ilyen zakkant animefan, vagy valami más viselkedési vagy gondolkodási probléma van vele. Szerintem kerüld, ha csak nem vagy te is olyan furcsa, mint ő.
10/16 anonim válasza:
Utolsó, a furcsát arra mondjuk ami nekünk nem megszokott, másnak az lehet nem furcsa, legfőképp nem rossz.
Logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!