Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöjjek össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze egy lelkisérülttel? Hogyan lehet megnyerni és megváltoztatni h ne legyen többé agresszív és pszichopata?

Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a pszichopatákat nem lehet teljesen meggyógyítani.

Az agresszivitást lehet kezelni/kordában tartani.

2017. márc. 27. 21:54
 12/20 Szergej55 ***** válasza:
91%
Semmit nem lehet az ilyenekkel kezdeni. Hidd el nekem, és akkor nem kell neked is megtapasztalni.
2017. márc. 27. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarod megváltoztatni??

Felajánlottad neki a segítséget, és elfogadta? Netán ő maga kérte tőled, hogy segíts?

Ha egyik sem, akkor NE AKARD MEGVÁLTOZTATNI!

Pláne nem összejönni vele.

Nagy empátiás megsajnálós komplexusos lelkeddel kéne foglalkoznod inkább, ami szintén beteg! Selejtbe nem szeretünk bele normális esetben!

Itt a háttérben egy gyermekkori sérelem, legfőképpen rosszul megélt kötődés-leválás az anyához, azaz társfüggőség lehet! Ezzel foglalkozz, azaz MAGADDAL! Ha már annyira szeretnél segíteni valakinek... :)

Ő pedig ha meg akar változni, akkor meg fog. Mindenkinek saját felelőssége az, hogy elégedett legyen magával, boldog legyen. Persze mint mondtam, felajánlhatod neki magad, de neki el kell azt fogadni... rendben?

2017. márc. 27. 23:37
 14/20 A kérdező kommentje:

De szerelmes vagyok belé. Az a baj, hogy ő azt mondja h neki nincs szüksége szeretetre. Mikor mondtam h szeretnék segíteni, akkor leírta, hogy hogy ölne meg.

De ha ezeket nem nézzük van egy nagyon jó eg vicces, kedves oldala, csak néha kifordul magából.

2017. márc. 28. 06:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor mondtam h szeretnék segíteni, akkor leírta, hogy hogy ölne meg."

Atyaúristen,sürgősen keress fel egy pszichológust!

2017. márc. 28. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs neked Teréz anya komplexusod egy kicsit?
2017. márc. 28. 10:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kifogáskereséstől még sosem változott semmi.

Egy már csak fejedben létező képet szeretsz. Meddig bizonyítsa még a srác, hogy nincs közös jövőtök?

2017. márc. 28. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:

*srác vagy csaj

Mindegy

2017. márc. 28. 14:06
 19/20 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ne keressen pszichológust, semmi értelme az egésznek. Aki azt hiszi, hogy meg tud egy ilyet változtatni, inkább az keressen fel szakit. 10 hónapot arra áldoztam az elmúlt évemből, hogy erről a kórképről minél többet tudjak meg a személyes tapasztalataim után, tényleg nincs értelme erőlködni, akármilyen szarul fest ez leírva.
2017. márc. 28. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Sehogy. Neked viszont kellene egy pszichológus vagy pszichiáter. Félelmetes, hogy kötődést és szerelmet tudsz érezni egy agresszív pszichopata iránt. Ez tényleg súlyos, beszélned kellene szakemberrel.
2017. márc. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!