Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a 35-45 közötti (lehetőleg egyedülálló) nők kedvelik a 28-33 éves "fiúkat", vagy nevetnek leszólítási/kezdeményezési próbálkozásaikon és elhajtják őket? Magyarázat lent.
Az előbb olvastam ilyen kiírásokat, és kisebb viták alakultak ki pár kérdésnél ezt a témát feszegetvén...
Kizárólag CSAK a fiatalabb lány + érettebb férfiú páros ami "elfogadható" a hölgyeknél?
Szerintem kétféle pasitípus van akik keresik az idősebb nők társaságát. Vannak akik kizárólag alkalmi szexkapcsolatot szeretnének, kipróbálva ezzel a mai kor divatját, mert mondjuk ki, valahogy azzá vált.
Aztán vannak olyan srácok, akik valóban komoly kapcsolatot szeretnének kialakítani, felmérve az összes hátrányt és előnyt.
Nagyon sok fiatal pasi kezdeményezett/kezdeményez nálam.Volt akivel egy kellemes társalgás erejéig rövid ideig fennmaradt a kapcsolatot, de egy kivételével :) senkitől nem szerettem volna se rövidebb, se hosszabb kapcsolatot.
Alkalmi, rövidtávú kapcsolatként működőképesnek gondolom ezt,akár még érzelmet is lehet belevinni, de hosszútávon nem tudom elképzelni. Nem azért mert a nő megöregszik a pasi meg még akkor is fiatal marad, sőt, még csak nem is a gyerektéma miatt, hiszen nagyon sokan nem is szeretnének gyereket, vagy akár egy negyvenes nő meggondolja magát, és még vállal is. inkább azért nem gondolom működőképesnek mert lehetetlennek tartom,hogy nagyobb korkülönbséggel (nem 2-5 évre gondolok) azonosan gondolkodjanak az életről, a mindennapi gondokról,hogy a nő részéről ne alakuljon ki féltékenység, féltés.
Persze kivételek mindig vannak, a környezetemben is, sőt, több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!