Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Nemrég találkoztam egy férfival (eddig csak társaságban futottunk össze, de elhívott találkozni. nem lett lefixálva, hogy ez most randi-e. :D)

A randi alatt igazából fura volt, mert jót beszélgettünk, meghívott mindenre (ram szólt, amikor ki akartam fizetni a részem), viszont végig velem szemben ült le, meg tök távolról beszélgettünk.

Elvileg akar még találkozni, meg beszéltünk már azóta, de furcsa nekem ez a távolságtartás, nem ehhez vagyok szokva.

2017. márc. 26. 16:51
 1/7 kendrazoltan ***** válasza:

Teljesen egyértelmű a dolog:

1)

Ez egy randi volt, nem csak az a randi, amit meg is neveznek randinak, tehát nem kell kimondani, hogy "ez most egy randi" ahhoz, hogy az legyen

2)

Nem tudom, valószínűleg ez manapság nem ismert, de ha érdekli valaki az embert és leülnek, akkor egymással szemben kell leülni, hogy folyamatos legyen a szemkontaktus, ezt kívánja meg az etika

Tehát érdekled az embert, aki mellesleg úriemberként viselkedett...csak nem azt vártad, hogy melléd ül és egyből elkezd fizikai kontaktust létesíteni? Egy első randinak ez a módja és ő ezt pontosan tudta...

2017. márc. 26. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor örülök.

Sajnos nem ehhez vagyok szokva na :$

2017. márc. 26. 17:02
 3/7 kendrazoltan ***** válasza:
Igen, már az is csoda, ha a lányt a fiú / férfi nem egyből kecóra akarja vinni, vagy az autóban "megcsinálni"....
2017. márc. 26. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
de valahol ez olyan szomorú. :(
2017. márc. 26. 17:20
 5/7 kendrazoltan ***** válasza:
Ez mindenhol nagyon szomorú...
2017. márc. 26. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ehhez bizony, mert manapság első randin mellé ülni, tapizni és csókolózni kell...beszélgetést már nem nagyon alkalmazzák a mai csődörök. Nem csoda, hogy meg is lepődtél. Gyorsan könyveld el tutyimutyinak :)
2017. márc. 28. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Dehogy könyvelem, csak fura, de azóta is.

Minden nap keres, perfekt a napirendemből, de pl alig bókol. O.o :D

2017. márc. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!