Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért kellettem volna neki, hogy szórakoztassam?
22F vagyok, és neten megismertem egy csajt, ő 28 éves.
Küldtünk egymásnak képet (ő egyébként nem reagált semmit sem a képemre), és később felvetette, hogy találkozzunk, és egy óra múlva minden ok nélkül kitörölt, és nem is válaszol.
Mivel semmilyen szexuális célzása nem volt, ezért azt gondolom, hogy csak lelkizni szeretne velem, vagy unatkozik. Annyit írtam neki, hogy persze jó lenne találkozni, örülnék neki, és ezután jött a törlés.
Egyébként nagyon jól néz ki, fullos teste van, én meg átlagos vagyok.
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ez mi a franc volt, tapasztalt már valaki hasonlót? :D
Azt a lehetőséget, hogy a vesémet akarta kiszedni, most inkább hagyjuk. Legfeljebb úgy találkoztam volna vele, ha előtte skype-on is beszélünk.
Értem. A 22 éves az kisfiú.
A férfi az 60 évesen érett, de csak akkor, ha van pénze.
Akkor viszont már tudtok furulyázni. Ez a szánalmas inkább.
Aha persze... Éretlen vagyok. Inkább az a fajtátok baja, hogy csóró vagyok.
Nem érdekel titeket, hogy egy huszonéves 3-szor kezelésbe vesz titeket, amíg a 40 éves gazdag csak 1-szer. A pénz érdekli az érett fajtátokat csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!