Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, h jöjjön le nálam, vagy esetleg én nála? Osztálytársak vunk, és egy éve még o akart vlmt én nem, most meg tök "beindultam" rá. Mit tegyek h ne K. -nak tartson?

Figyelt kérdés
Vagy a suliban is, mit tegyek h érezze? A szemezés megvan... És mesél nekem arról, h egy csaj az osztálybol akar vele járni.Ha jol gondolom akko ezzel most féltékennyé akart tenni vagy nemtoom, de én erre ugy reagáltam h jaaj hát ő aranyos csaj!Ez megfelelo reakcio volt? Meglepett de nem voltam feltékeny! Nagyon joba vunk és lehet h ő csak havernak tart! De ugy gondolom h ha eccer érzett vlmt akko az az érzés még benne kell h legyen vlhol.... nem? Előre is koszi a válaszokat!!! Ja és 16 vok es ő is... :)
2008. okt. 12. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Mindenkepp probald neki ezt a tudtara hozni, de ne levelben, hanem direkten. Hivd el valahova, vagy setalj vele amerre megy. Ne felj, szeretik a fiuk ha egy csaj batrabb. Biztos o is erez valamit irantad. Szerintem lehet belole valami. Sok szerencset:)
2008. okt. 12. 21:34
 2/3 anonim válasza:

Szerintem mond meg neki bátran mit érzel mert ha egyszer tetszetél neki akkor most is ahogy mondod akkor te nem akartál semmit. Szerintem a másik lányal csak próbálgatot pont a reakciódra volt kiváncsi.

Érzékeltesd vele hogy van eséje nálad vagy egyszerüen mond el mit érzel:)

2008. okt. 12. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
És mit mondjak pontosan ? Mert hát oké... de hisz még magam sem tudom mit akarok... de vlh igen vonz! Na akko mit is mondjak neki? Pl. : hello, nem jösz le vlmeik nap? és ha megkérdi h miért? akko? csak dumálunk... vagy miért? kösz a válaszokat!és lecci még irjatok vissza!!! :)
2008. okt. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!