Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteges félelem az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges félelem az első csóktól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Komolyan nemtudom..már lassan fél éve járok a pasimmal..Sajnos ő nem ugyanott lakik ahol én, így hétvégente tudunk találkozni személyesen=(addig webcam^^

úgy érzem lehet a távolság is szerepet játszik benne, hogy ilyen lassan haladok.De már a csók következik..már 1x megpróbálta de annyira felkészületlenül ért..pont nem arra figyeltem..szóval kértem még időt:$

xD

mit tegyek?Hétvégén talizunk..és addigre jó lenne tudni^^

Mert igazából attól is félek(jól megszokott szöveg) hogy nem béna leszek..nagyon magas a mércém..és nem akarok bénázni..meg tudod a szokásos mitcsináljak?? XĐ

előre is köszii^^

2010. máj. 11. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ne félj,mikor megcsókol minden kimegy a fejedből:hogy hol vagy,hány óra van,mindent!:) (legalább is én igen) és az jön magától:) sikerülni fog;)
2010. máj. 22. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
Veerj bele egy jó nagy százasszöget a nyelvébe ;)
2010. máj. 22. 22:24
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

furógéppel neki mennél a csávónak gecc:D

Vicces kis történet lenne ;D

2010. máj. 22. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

hát de ennyire miért parázol rá erre a dologra??

oké, h 14 vagy...

Én 15 vtam, mikor először smároltam egy fiúval, 1óra elteltével h megismertem. rettentően izgultam, de mivel buliba vtunk, és ittam, ezért feloldódtam és ügyesen csináltam. észre sem vette h kezdő vagyok:D még meg is dicsért, és amikor mondtam neki h vele először..nem hitte el, és kicist "csalódott" volt...sztem többet is akart volna, de kislánynak nézett így, és nem akart egy amatőrrel foglalkozni:D...

szóval sztem iszol, és rendbe van minden. nem kell túlzásba vinni, csak egy felest legurítasz.

óó ha szereted, akk egy csóktól ne félj... mi lesz ha majd mást is akar?!(ezzel még várj! majd a köv. pasiddal!)

2010. máj. 22. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:

oooo en sose feltem a csoktol:D az elso volt szinte a legjobb igaz nem azzal a szemellyel volt akivel szerettem volna:P

nem nehezz az pedig ne felj tole annal rosszabb

csukd be a szemed majd es jatsz a nyelveddel meglatod majd belejosz:P

2010. máj. 22. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyelves csók...az ráér.Volt aki azt írta itt...ez még korai nektek.Csak simán, arra meg ráérzel úgyis.Járni is megtanultál,nem?Senki sem úgy születik,hogy mindent tud.Életünk végéig tanulunk.
2010. máj. 22. 23:19
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

majd ha ottleszel mellettte és tényleg annyira szereted h kívánod h megcsókoljon akkor ne félj....menni fog...ez tuti! :);)

Sok szerencsét!:)

14/L

2010. máj. 23. 07:39
 18/18 A kérdező kommentje:

hálásan köszönöm a válaszokat:)

nagyon hasznosak voltak:D

most sikerült lelket öntenetek belém :D

köszii^^

2010. máj. 23. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!