Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ráhajtanátok arra a lányra, akivel a legjobb barátotok kavart régen?
Ismerek ilyen esetet.
Erkölcsileg nincs benne semmi kivetnivaló, de az illető elvesztette a barátját, akivel óvodás koruk óta olyanok voltak mint a testvérek.
Nő van annyi mint égen a csillag, de a "legjobb barát" ritka kincs!
tönkre mehet a barátság, még apróbb dolgon is. Persze ez a srácokon múlik. Nekem egyik barátság úgy szakadt meg, hogy a csajjal randiztak, de nem lett belőle semmi, nem illettek össze, erre megkérdtem, hogy zavarná e ha én is...
Hát nekem több szerencsém lett a lánynál (hozzám jobban illett) és ez teljesen kiakasztotta a barátomat...
4:
- Nem volt a barátnője, csak randiztak néhányszor, még csókig sem jutottak
- egy sörözésnél ismertem meg a csajt és ezerszer többet tudtam beszélgetni vele mint a haverom
- a csaj tényleg dögös és jó fej volt, nem egy olyan csaj aki után nem fordulsz meg
- a barátom elmondta, hogy nekik ez nem fog menni, már nem is érdekli a csaj, nem fognak összejönni tuti
- a barátommal beszéltem erről, engedélyt és "áldást" kértem, és ő azt mondta, hogy igen, nem zavarja ha találkozok vele.
Az, hogy ennyi után berágott rám, egy olyan csajra akivel csak randizott és még csókolózni sem csókolózott, az az ő baja, ez szerintem gyerekes, főleg hogy én jó barátként egyáltalán nem mozdultam a csajra amíg meg nem kaptam az okét.
Régen?
Gimi alatt a 3 hét is régnek számított. Aztán amikor őt is kidobta, akkor kezet fogtunk, hogy na erre inni kell... :D
Most sem tartana vissza, bár nincs olyan exe egyik cimborámnak se, aki úgy érdekelni tudna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!