Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mennyi idő után hívtok el egy lányt
randizni?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki rám írt viszont elég komoly a munkahelyén a helyzet így nem nagyon tudunk beszélgetni amikor dolgozik így eltelt már egy hét beszélgetéssel bár nem túl sűrűn váltjuk a leveleket ilyenkor.
Meddig kéne várnom hogy elhívjon? Én elbeszélgetek vele de egy fiúnál csoda lenne ha hónapikig ellenne velem csak virtuálisan, találkozó nélkül, nemde?
Ha szeretnék tőle valamit akkor pár óra beszélgetés után azonnal.
2017. márc. 21. 22:41
2/11 anonim válasza:
Számomra is fura, de lehet, hogy ő annyira elfoglalt, hogy arra sincs ideje, hogy elhívjon. Én biztos nem húznám hetekig az ilyen dolgokat. Ha egy lány szimpatikus számomra és ez kölcsönös akkor szerintem az a legjobb ha mielőbb sok kerül a találkozásra mert így sokkal egyszerűbb megismerni egymást. De hát emberek vagyunk, ki így, ki úgy kezeli a dolgokat.
2017. márc. 21. 22:42
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a munkahelye miatt mi nem tudunk órákon át beszélgetni.:(
2017. márc. 21. 22:42
4/11 anonim válasza:
Szia! :)
Én éppen randizgatok egy sráccal. Először fb-n írt rám, majd pár nap múlva megkérdezte, hogy elmennék-e vele találkozni és ha igen, mikor. 1 hét múlva találkoztunk először.
Egyébként ez mindenkinél máshogy van. Ha tényleg tetszel neki, akkor előbb vagy utóbb, de úgyis el fog hívni randizni munkájától függetlenül.:)
2017. márc. 21. 22:43
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem minél hamarabb megtörténik a találkozó mert én nagyon szeretném már tudni hogy milyen a beszédstílusa, mimikája, mozdulatai, stb és kicsit félek hogy ő esetleg nem.
2017. márc. 21. 22:44
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, kedves 3.! Sok sikert nektek!:) Bízom benne hogy eljön a meghívás ideje.
2017. márc. 21. 22:45
7/11 anonim válasza:
nem idő függvénye, hanem, hogy mennyire vagy szimpatikus neki, hogyan ér rá...
24F
2017. márc. 21. 22:46
8/11 A kérdező kommentje:
De biztos van az a pont ahol már elúszik a dolog, (sajnos) nem tudok férfiaggyal gondolkozni.:D
2017. márc. 21. 22:49
9/11 anonim válasza:
Első beszélgetéstől számítva 1-2-3 hét, ha online beszélünk, ha személyesen találkozunk pl. egyetem miatt, akkor ráérősebb, hiszen úgyis látjuk egymást. Ilyenkor inkább keresem a társaságát, igyekszem sokat beszélgetni vele, próbálok kettesben maradni vele és onnét már majdnem észrevétlenül lehet továbblépni arra, hogy van-e kedve ide-oda elmenni órák után...
2017. márc. 21. 22:54
10/11 anonim válasza:
Nagyon függ az erdeklödesem merteketöl es attol, hogy mikor erek ra. Ha zsufolt a programom, akkor nem szeretek ugy szoba hozni egy talalkozast, hogy "majd valamikor". Amikor szoba hozom, akkor mar van konkret fogalmam arrol, hogy mikor lenne megvalosithato.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!