Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet felvenni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet felvenni az első randira? A szoknya tényleg tabu?

Figyelt kérdés

Szeretek csinosan öltözködni, szoknya-magassarkú esetleg ékszer. Itt viszont mindig azt olvasom hogy nem szabad felvenni első randira rögtön szoknyát meg ne öltözzünk ki, mi lányok..de ha ez az én stílusom és ebben vagyok magabiztos, így érzem magam vonzónak akkor miért vennék fel egy nadrág-póló-sportcipó kombót?

Néha kicsit 'álszentnek' érzem ezt (akinek nem inge..!!!) hogy a férfiak ellenkeznek, a nőn ne legyen szoknya de ha meg szimpla szerelésben megy akkor lehet annyira megfogni egy férfit szerintem mint abban a pillanatban mikor megjelenik csinosan egy nő előttük.

Mi az aminek tényleg örülnek ilyenkor a férfiak öltözködés terén?

2017. márc. 16. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még ezt a szabályt, de nem érdekelne, hogy szoknyában vagy. Alapból beszélgetni/ismerkedni mennék, nem "alád nyúlni" meg ilyenek.
2017. márc. 16. 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok segítséget! Nem ezekre a válaszokra számítottam hiszen itt tényleg mindig azt látom hogy abban "nem szabad" menni.:)

Köszi még egyszer!

2017. márc. 18. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Hátha olvassa még majd valaki. Nos pasiként egy szoknya szép felső ékszer magassarkú tetszene, de kevésnek érezném magam a lányhoz egy kicsit. Olyan "jól keresek' kategóriát sugallna.

Volt annó egy decemberi első randim, kicsit sötét is volt a lány lapostalpu csizma középvastag harisnya asszem üvegszálas, kis szoknya kombóban jött. Következő randin derült ki, hogy nem túl formás a feneke. Szoknya simán korrigált rajta.

2017. dec. 28. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de ennek mindig aktualitása van. Én férfiként annyira nem csinálok nagy ügyet abból, hogy milyen ruha van a nőn a(z első) randin, nem ez a döntő tényező. Talán annyi elvárás, hogy természetes legyen, ne akarjon a nő se kevesebbnek, se többnek látszani, olyat viseljen, ami illik hozzá, amiben jól érzi magát.

De azért én is férfiból vagyok és vak meg pláne nem vagyok. Nekem konkrétan nagyon bejönnek a csinosan, nőiesen öltözködő csajszik, szóval plusz pont, ha szoknya, harisnya, magassarkú van rajta a randin. De azért legyen kellőképpen szolíd, ne legyen túlságosan kihívó, mert azt könnyű félreérteni.

2019. febr. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!