Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi több csajjal is szexelget (ett), akkor ezekből a csajokból az fogja a legjobban érdekelni, aki a legkevésbé 'rajong' meg ömleng érte?
@Kérdező
Bár valóban lehetnek olyanok, akik nem szeretik a szexkapcsolatokat, és a komoly kapcsolatok hívei, azonban meggyőződésem szerint a többség irigységből ítéli el azt, aki így kalandozik.
Lássuk be: ha mondjuk 3 jó csaj szexelni akarna egy pacákkal, akkor nem valószínű, hogy elkezdené idézgetni a Szentírást, hogy ez milyen bűn, meg jönne az erkölcsi maszlaggal, hanem azonnal megkettyintené mindet.
Azt gondolom, a bírálók többségének pocsék a szexuális élete, vagy nincs is. (az persze más dolog, aki ilyen helyzetben van, de már elkezdett magán dolgozni, de az nem is ítélkezik) De ne adj ezeknek a véleményére, felesleges.
Én imádom a szexuális kapcsolatokat, és fantasztikusnak dolognak tartom, amikor szerezhetek a nőknek egy (vagy több) csodálatos éjszakát. Ők ezt rendszerint viszonozzák is.
Én nem ítélem el az összejárós kapcsolatokat, vagy hogy szeret szexelni, én is szeretem a szexet, és még csak irigy sem vagyok. ;)
De az lejött, hogy a kérdező nem túl okos, lévén, hogy meg akar felelni annak, aki csak szexre jár vele össze, -és mellette másokkal is vígan dugogat párhuzamosan, ő mégis "valamiért meg akarja fogni" egy ilyen vérmésékletű embert. Akkor kérdezem: miért? Mika terveid vele? A másik kérdésem pedig, hogy mire számítasz, milyen kimenetelre? Csak nem arra, hogy majd te leszel a kivétel, akibe majd beleseik és onnantól másra rá sem fog nézni? Ugye? Naiv dolog. :)
A helyzet az, hogy a kérdező akar itt többet a dologból kihozni, a srácnak meg szerintem tök mindegy, melyikkel kúr éppen.
Egyébként meg tapasztalat, hogy igen, az kell neki jobban. Én mondjuk az ilyen játszámkból már kinőttem/meguntam, a tiszta játszámkat szeretem.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!