Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jönnek be a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be a lányoknak az olyan férfiak, akik állandóan perverz megjegyzéseket tesznek?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem, h ez a faragatlan stílus miért jön be a nőknek.

Pl. minden kapcsán a szexet vagy a férfi/női nemszervet hozzák szóba és erre vevők a csajok és röhögnek rajta.

Vagy pl. mondja az egyik fiú poénosan, h ő legszívesebben egy modellügynökségnek lenne a vezetője ahol a bikinis csajokat stírölné, erre mondja az egyik lány nevetve, hogyha ő modell lenne, nem vállalna bikinis képeket, mire a pasi csak annyit mond, h bikiniset nem, csak meztelenül.

Vagy hozott egyszer ilyen kúp alakú csokit és kérdezték a lányok, hogy az mi, erre mondja, hogy csokif_sz. Vagy az egyik lány épp elbambult, erre beszól az egyik fiú, hogy úgy néztél ki a fejedből, mintha elélveztél volna.

De mittudomén ha meglát egy csajt banánt enni, arra is mindjárt tesz valami megjegyzést. 4 ilyen férfi is van a munkahelyen, akik folyton ilyeneket mondanak és a lányoknak ez teljesen bejön. Pedig rendes, tanult, diplomás, komoly, intelligens , felnőtt lányokról van szó.

2017. márc. 12. 09:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az, hogy mit mond egy nő randin, hogy mi tetszett neki és közben mit gondol, az nem feltétlen ugyanaz.

Nem hinném, hogy a humoruk ezen a szinten lenne(1-2 van max ilyen lány, akik csak ezeket a "poénokat értik), de nagy többségben nagyon jó intelligens humorú nők vannak , de közben vmi megmagyarázhatatlan oknál fogva az ilyen "viccek is bejönnek nekik.

2017. márc. 12. 10:51
 12/17 anonim ***** válasza:
4%
mondom..te szűz vagy.
2017. márc. 12. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem eszek banánt pasik előtt :D. Pontosan tudni, mit gondolnak és nem igazán szeretem ha rajtam poénkodnak ilyesmikkel. Szerencsére a hülyébbektől sem hallottam eddig olyat, sem hasonlót, hogy úgy néztél ki a fejedből.. Az már gusztustalan, nem is vicces, és ugyan nyugis vagyok de ilyenkor már szólok hogy azért ezt fejezze be.
2017. márc. 12. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát... az elég szomorú (és kiéhezett) ha egy banánt evő nő látványa bármit kelt egy férfiben.

(mondom ezt férfiként, és sportolóként, ahol a lányok nagy része frissítésként eszik banánt).

2017. márc. 12. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Én elég beszari vagyok, van, hogy kínomban röhögök, közben imádkozom, hogy húzzon el a francba. Ha nem röhögsz, látják, hogy zavar, durván rádszállnak. Mint itt a "szűz vagy" válaszoló.
2017. márc. 12. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ha diplomások, ha nem ez akkor is óvodai szint. Diplomával agyat, műveltséget, jó modort nem adnak.
2017. márc. 12. 13:31
 17/17 anonim válasza:

Hülyének tettetni magát egy dolog. Hidd el, nem jön be mindnek, sokszor csak körülmény vagy életciklus függő. Majd kinövik. Plusz sokszor nem az a lényeg mit csinálsz, hanem ahogyan csinálod.

Ha neked ez nem jön be, ne adj lejjebb. Már ha szeretnél normális lányokkal is ismerkedni.

2017. márc. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!