Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 randi és sok apró jel után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 randi és sok apró jel után, miért mondja a fiú hogy nem tudja mit akar? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2x taliztunk eddig, csodálatos volt mindkettő, igaz, csak a pusziig jutottunk el, de nagyon aranyos a srác, mentünk a mekibe is, és nem hagyta h fizessem a részemet(így olcsó kaját választottam (= ) biliárdoztunk is, sokat sétáltunk, visszafele vonattal jöttünk haza, venni akart nekem voantjegyet is. Nagyon édes volt :) Keresett sms-ben meg msn-en is a randik után, és a következő héten miattam nem tudtunk találkozni, az utánavaló héten meg tudtunk volna, érettségi szünet volt, és nem tudott rám szakítani időt.. Kicsit olyan volt, mintha csak a meló lenne neki, meg utána a facebook, msn, játék.. A múlt héten megbeszéltük többször is h talizunk, lemondta a szerdait, mondván meló van, utána a szombatit is, mert meló van megint, és utána egy ismerőse megy hozzá.. Miért nem tudunk találkozni? :S nem lakik messze, csak 10 percre vonattal.. Egy csomószor látszott amúgy hogy imponálni akar nekem. Április végén küldött képet magáról, kérdeztem miért kaptam? hogy legyen, és rakjam ki a facebookra, én: és milyen néven? ő: 'xy-ám'(mint pl 'Janikám'), iwiwen be volt állítva h kapcsolatban, viccesen mondtam neki a 2. talin, erre módosította egyedülállóra. Msn-en is egyszer rakott ki szerkesztett képet, ami nagyon gáz volt, szakáll volt rászerkesztve, stb.. mondtam az eredeti jobb volt XD erre lecseréli.. :)

Szombaton msn-eztünk, olyan rossz volt az egész :(

Itt egy kis részlet:

én: ez nekem nem nagyon elég így, h talizunk párhetente, nem tudom mi van most, érdemes-e ezt... ha tényleg nem akarsz, inkább mondd meg... vasárnap... aztán jönnek a rokonok, vagy a tetováló kiscsaj, vagy meló lesz a csicskafőnök miatt...

ő: joh elvégre nem járunk akkormeg, nemtudok micsinálni, elfoglalt vagyok mostanság

én: de ha igen, akkor se lenne jó, meg mostmár tényleg nem tudom, egyáltalán akarsz-e tőlem vmit, vagy csupán egy haver vagyok a sokból, vagy nemtom, én valahogy másképp képzeltem el egy kicsit...

ő: én meg ismerkedni akarok egyenlőre nemtudom hogy egyáltalán akarok e most kapcsolatot akárkivel is

én: csak mert most utasítottam vissza pár srácot... de ez sem ismerkedés, így tali nélkül, jó tudni akkor ezt, legalább nem strapálom fölöslegesen magam

ő: de, jó mindegy, nem érek á minden nap

én: én se, de pl meló után félórára, 10 percre

de mindegy

ő: jogos

én: mi jogos? bocsi, most kicsit szar kedvem van ma, így nem vágom mi jogos

én: namind1

ő: mindegy, mitől van rossz kedved?

én: semmi se jön össze ma

ő: értem

én: meg most ez se tett jót, de mind1, legalább tudom

ő: jó megyke alszok bocsi

lehet igazad volt, puszi jó éjt

Mit csináljak? :S Amúgy a srác 20éves, én 16..

Köszi a válaszokat előre is..

2010. máj. 10. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

azt h nem akar tőled semmit iagzából, de nem akar megbántani.

"ő:én meg ismerkedni akarok egyenlőre nemtudom hogy egyáltalán akarok e most kapcsolatot akárkivel is "

ennyi, h nem v neki elég, keres jobbat, ha nem jön össze neki, akk talán te is megfelelsz.

hagyjad őt.. keress mást! szúrd ki a szemét egy sokkal jobb pasival! na majd akkor bánni fogja.

2010. máj. 10. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Úristen ezt nem olvasom el,de szerintem még várj 1 kicsit.
2010. máj. 10. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok taplo lenni de szerintem nyamnyila.
2010. máj. 10. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
jézusom, egyértelmű, h nem akar semmit tőled. csak elég gyerekes ahhoz, h megmondja. de higgy nekem! nehogy időt meg energiát pocsékolj rá! nem érdemli meg, h fuss utána. ezentúl sztem ne is kérdezz meg beszélj neki arról, h mi van köztetek. semmi nincs, lépj tovább! vele csak rosszul járnál
2010. máj. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!