Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, hogyan viszonyultok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan viszonyultok az olyan férfiakhoz, akik bár közel állnak hozzátok régóta, de mégsem köszöntenek fel Nőnapkor?

Figyelt kérdés
Közel áll hozzátok: pl. naponta-hetente többször beszéltek, mindig kedvesek vagytok velük, stb. 28N

2017. márc. 8. 14:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
5: köszönöm, de nem kérek a gondolkodási sablonodból, ajánld be másnak, biztos van jelentkező.
2017. márc. 8. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
71%

Én tök életvidám vagyok és nem tartom a nőnapot, szóval nyilván nem sértődök meg azon, ha nem köszöntenek fel :) Nem értem az összefüggést a két dolog között.

Egyszerűen nem érzem úgy, hogy ünnepelnem kelljen azt, hogy puncim van pénisz helyett - tudom, mi a hagyománya az ünnepnek, de nem kifejezetten érdekel, nem is kötelező szerencsére.

Egyébként nem tudom minek teszel fel egy nyilvános fórumon kérdést, ha képtelen vagy elfogadni, ha valakinek más a véleménye a dologról, mint neked - dühöngj a barátnőiddel, majd ők megértenek téged.

2017. márc. 8. 14:58
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
Ha barát, akkor elkönyvelem, hogy egy bunkó, ha pasijelölt, akkor már nem az.
2017. márc. 8. 15:17
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem érdekel a nőnap, hülyeségnek tartom.
2017. márc. 8. 15:18
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Nekem jol esne az a 2 szo! N
2017. márc. 8. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Nőnap pont annyit ér mint mondjuk a Valentin nap...

Pénzpocsékolás. Amúgy érdekelne, hogy ezen mégis mit kéne megünnepelni ? Ennyi erővel lehetne mondjuk függöny nap, székláb nap, vagy autókerék nap is.

2017. márc. 8. 15:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem bonyolultak ezek az ünnepek, nem tudom kinek mikor van a szüli meg névnapja, én tudom a saját szülinapomat oszt kész..
2017. márc. 8. 16:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Nálam semmi jelentősége a nőnapnak, mégis majdnem minden ismerősöm/rokonom tudott hívni vagy írni egy sms-t.

Akik meg "elfelejtették" azokra sem haragszom, mert egyrészt szánalmas lenne részemről, másrészt meg szerencsére nem csak ezen az egy napon tekintenek nőnek.

2017. márc. 8. 16:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan a magam részéről vannak elvi problémáim a nőnappal szemben (végtelenül szexista és lenéző, még ha a kedves fajtából is), a kedveskedés, virág-bombon mindig jól esik, akárki adja, vagy akármikor adja.

Ha a páromról lenne szó, akkor nem venném magamra, feltéve, ha az év többi napján ugyanúgy nőként kezel, kedveskedik, értékel, satöbbi. Ha az év többi napján ez nem áll, akkor csak nőnapkor nem igazán fogja ezt jóvá tenni.

Ha egy barát/közeli munkatársról lenne szó, akkor csak akkor venném magamra, ha azt látnám, hogy körülöttem minden nőt köszönti, csak engem nem. Azért ez fájna, még ha amúgy az eseménnyel nem is értek egyet. Egyébként ha eleve nem az a fajta, vagy pont, hogy ő is ilyen emancipált nézeteket vall, akkor nem különösebben érdekelne.

2017. márc. 8. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Akik közel állnak hozzám, ők mindig felköszöntenek :)
2017. márc. 8. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!