Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok mondani (magyar)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani (magyar) chat oldalakat?

Figyelt kérdés

Omegle, Anotalk, pl ilyenekre gondolok -csak kevesebb hülyével :D

Szívesen kipróbálnék mást is, ahol élet is van, de én csak ezeket ismerem.

Vannak még hasonlók, ahol ember is van?

2017. márc. 2. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Love.hu chat.hu
2017. márc. 2. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
normálisat *
2017. márc. 2. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Én eddig itt tudtam a legtöbb értelmes emberrel beszélni. Ha felmegyek valami chat oldalra, mindenki egyből jön a társkeresős dumával... Pedig én csak barátkozni, beszélgetni szeretnék.

Szóval még nem találtam rendes oldalt, de engem is érdekelne:)

L

2017. márc. 2. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Gyakorikerdesek.hu
2017. márc. 2. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
2017. márc. 3. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne de nagyon megváltoztak az emberek ezeken az oldalakon. 2007-2010 között sokat használtam a chat.hu-t. Az első 2évben komplett baráti társaságok jöttek létre akikkel jó kis élő házibulikat csináltunk, az emberekkel is jókat lehetett beszélni...A második 2évben nagyon megváltozott az oldal. Az emberek bizalmatlanokk lettek sok lett a hülye és a troll és egyre ritkábban lehetett kommunikálni. Utána még felnéztem negyed-fél évente pár évig de csak romlott...
2017. ápr. 21. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!