Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, egy ilyen ruházat jó első randira, vagy már túl sok?
Sziasztok,
Az utóbbi időben nem figyeltem az öltözködésemre, ezért a ruhatáram igen megkopott. A hétköznapi ruhaválasztással nincs gondom, megtalálom a magamnak tetszőt. Viszont az alkalmi ruhákkal kicsit gondban vagyok. Olyat szeretnék, ami jó mondjuk egy első randira, vagy épp színházba, összejövetelre, ilyesmi.
A kérdésem az volna, hogy a linken látható összeállítás jó lenne randira, vagy már kicsit sok? Ti mit szólnátok, ha a férfi így jelenne meg?
Ha felnott dolgozo ember vagy es a munkahelyedre is oltonybe jarsz,akkor termeszetes az oltony.
Ha szeretnel ugy oltozni,mint a kepeden,tedd minden nap! Miert ne?
En minden nap nadragkosztumben vagyok,mert azt szeretem.
Ez miert lenne sok? Mar felnott dolgozo ember vagyok,nem jarok ugy,mint egyetemista koromban.
N
Azért is gondoltam erre a zakóra, mert színben menne a bőr cipőmhöz, ami ilyen:
Bár nyilván ez a cipő csak most a hűvösebb szezonban használható.
Munkahelyemen irodában dolgozom, de mindenki sportosan öltözködik, eléggé kilógnék a sorból, meg annyira nem is puccos meló. :)
Ha lány/nő is egy elegánsabb ruhäban jelenik meg.Nem sok,sőt tökéletes.
Egyébként ha az adott helyzetben soknak érzed,bedobsz egy bőrdzsekit is,ha esetleg kocsival vagy....és átveszed. Vagy előre megkérdezed ő miben lesz..../N.
Köszi a válaszokat!
Kocsiban szoktam tartani amúgy is pulcsit pl, néha esténként nyáron is szükség van rá. 1 dzsekivel több vagy kevesebb.. :)
Az öv annyira nekem sem jön be, jobban szeretem a vékonyabb típusú automata öveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!