Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog lépni? Fog egyáltalán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog lépni? Fog egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel pár hete ismerkedünk. A jelek szerint tetszem neki: keresi a társaságom, segít ha kell, incselkedve viccelődik stb.

Már csak párszor fogunk találkozni, és félek, hogy nem lesz belőle semmi. Én is küldöm neki a jeleket: érdeklődök a dolgai után, beszélgetek vele, viccelődök vele, de semmi....

Azt hallottam, hogy nem mer nekem udvarolni, mert szégyenlős. De lehet nem is tetszem neki...

Hagyjam a dolgot?

2010. máj. 9. 15:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
bírom mikor nekünk kell dönteni. hát jó, hagyd.
2010. máj. 9. 15:13
 2/13 nielindi ***** válasza:
miért csak párszor fogtok találkozni?! találkozzatok többet, "szedd fel" te!
2010. máj. 9. 15:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenképp lépj, ha valóban szégyenlős, ő nem fog, még akkor sem, ha megőrül érted. Ha a találkozást nem utasítja vissza, az már egy nagyon jó jel, úgyhogy akkor érdemes lehet Neked lépni.

Persze távolról ezt nem lehet így megmondani, de szerintem valóban a félénkség van a háttérben.

üdv,

2010. máj. 9. 15:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Lépj ha érdekel!

Vagy félős, vagy a megfelelő pillanatra vár...mindkettő ismerős.

2010. máj. 9. 15:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én is félős vagyok :D

Amúgy azért csak párszor fogunk találkozni, mert ő most itt dolgozik nálunk, és hamarosan végeznek, és elmennek...

2010. máj. 9. 16:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Legalább nincs mit veszítened. Ha nem jönne össze nem lenne gáz utána, mert nem találkoztok. Ha meg mégis akkor alapból jól jársz:D

Egyébként lehet ő is erre vár:)

Szurkolok!

2010. máj. 9. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Lépj te először. Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot.

Sajnos én is elég "félős" vagyok az ilyen helyzetekben az eddigi csalódások miatt. Most is van egy lány, akinek szerintem tetszem, nekem is tetszik, de teljesen egyértelmű jeleket várok tőle, mert félek az elutasítástól.

Félek nehogy összetörjék törékeny szívemet. ^^

Szóval próbálj meg tényleg nagyon egyértelmű jeleket adni, és ha ezekre sem kapcsol, akkor egyszerűen kérdezz rá. Ha nem teszed lehet egy életre bánni fogod.

És majd megírhatnád, hogy mi lett! :)

Sok sikert!!!!

2010. máj. 9. 21:00
 8/13 A kérdező kommentje:

De milyen egyértelmű jeleket adjak neki? :D

Annyira tapasztalatlan vagyok, hogy fogalmam sincs mit kellene tennem... :S

De köszi az eddigi válaszokat. :)

2010. máj. 9. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Mosolyogj sokat. Próbálj minél többet a közelében lenni (és minél közelebb). Tehát ne 2 méter távolság legyen köztetek amikor beszélgettek. Ilyenkor valamilyen hülye ürüggyel próbálj meg a lehető legközelebb hajolni hozzá, úgy, hogy szinte érreze, ahogy lélegzel. Ilyen ürügy pl. hogy van valami a pólódon. Vagy akármit kitalálhatsz. :D Amikor beszéltek, próbáld bevetni a legelbűvölőbb nézésed. Szinte csillogjon a szemed, és nagyon mélyen nézz a szemébe. :D

Ha még így sem esik le neki, akkor kérdezz rá hogy nem-e lenne kedve beülni valahova, inni valamit egy nyugodt helyen, munka után. :D

Egyébként ha beírod ezen az oldalon a keresőbe ezt: "Milyen jeleket" Egyből kidob egy csomó ilyen jelekkel kapcsolatos kérdést. :D

Amúgy hány éves vagy? Azt is fontos lett volna beírni a kérdésbe.

Remélem tudtam segíteni. És sok sikert! Majd írj, hogy hogy ment légyszi. :)

2010. máj. 10. 10:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszönöm a válaszod. :)

Áhh, én nem nyúlnék hozzá, az nekem ilyen szintű ismertségnél még túlzás. :D

A csillogó szemről jut eszembe: mikor beszélgetünk neki mindig csillog :DDD Múltkor is poénkodott valamit, és mikor visszament dolgozni azon gondolkoztam, hogy mennyire csillog a szeme :D

Egyébként 20 éves vagyok. Sajna ma vártam, hogy jöjjön, de már annyira a munka végén járnak, hogy nem hozták magukkal :(( Most már csak 1-2 alaklom van arra, hogy jöjjenek, és lehet őt már egyszer sem hozzák el... :(

2010. máj. 10. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!