Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek, bízzak valakiben, ha minden fiú csak alpári stílusban tud nyilatkozni a lányokról?
Legyél leszbikus...
Nem minden pasi beszél így a nőkről, ez is csak általánosítás.
19L
szerintem egy nőnek sem az a szándéka, hogy egy szemétláda trógar faszt kapjanak.
De mégis ilyet kapnak, mert:
-ha egy pasi jóképű vonzó akkor egy szemét bunkó
- ha ronda és buta akkor nyomul
-ha meg olyan, mint az angyal, akkor megvárja hogy a nő nyomuljon.
Mi ebből a tanulság?
- a nők nem udvarolnak ( a jobbak)
- a ronda buta pasi nem kell
akkor marad a jóképű, és ugye később kiderül, hogy egy beképzelt paraszt.
Amúgy én egyedül vagyok 26 évesen, mert az első 2 nem jön be, az utolsó bejönne, de nem vagyok nyomulós fajta...
Sok rendes, kedves, szeretnivaló fiú van, csakhát éppen nem éppen azok a randira hívogatósak....
Saját tapasztalt!
Hogy a kérdésre válaszoljak, igen a mai trógerebbik pasik nagy része ide jár a nőket lejáratni. Én is ilyenkor úgy gondolom, hogy nem akarom bemocskolni a testemet ilyen személyekkel, akik nem tisztelik a nőket.
Egyszerűen nem érdemlik meg, hogy nőt kapjanak.
az, hogy a mai lányok miket csinálnak...hát egészségükre, én szűz voltam tinikoromban.
De ha már alányokról van szó: afiúk nem ugyanazt csinálják?
Végülis a mai pasik is ribancok!
A másik meg az, hogy egyéjszakásba a nők 25%-a menne bele.
A pasiknak meg a 75%-a....
Szóval melyik nem a ribanc?
A pasik!!!!
amugy meg, ha a pasi nyomul, az első reakció egy normális lánytól, hogy "ez is olyan bunkó nyomulós paraszt biztos". ha nem nyomul, akkor meg: "mér nem csinál semmit, én nem fogok rányomulni mert lány vagyok" hát kedves lányok! döntsétek már el végre mégis mi a francot akartok!! én szivesen udvarolnék egy lánynak, ha megadja az első lépéshez szükséges biztató jelet, ennyit meg tehetnek azok a lányok is akik nem akarnak nyomulni. és én nem vagyok bunkó és nem fogom kihasználni meg tárgyként kezelni, de ha megyek oda mindenkihez és próbálok kezdeményezni, akkor úgy fogok kinézni mint az átlag bunkó pasi aki mindenkit csak meg akar...
szóval...
20/f
Rossz körökben keresgélsz. Valóban vannak olyan helyek, ahol ez a színvonal, de próbálj meg értelemesebb helyekre járni.
Viszont vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára, mert a kényeskedő lányokat sem igazán kedvelik a normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!