Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom eldönteni képek alapján hogy egy csaj igazi vagy csak a netröl leszedett pár képet és azt tette ki? 19/F
Konkrétan arrol lenne szó,hogy 2-3 napja felvettem msn-re egy csajt ismerkedés céljábol donnalight-ról,és kértem tőle képeket,küldött is.. de a képek mérete 10-20KB,bár nem úgy néz ki mintha vmi netes kép lenne..de nem is látom azt a konkrétumot hogy na ez biztos letöltött vagy igazi.
kérdés az lenne: ilyen esetben hogy tudnék rákérdezés nélkül úgy megbizonyosodni hogy valóban ő van e képeken?
mert mégse kérdezhetem meg tőle.. "figyi te vagy a képeken vagy letöltötted guglirol?.."
Köszi a válaszokat előre is!!!!
hívd skype-ra beszélgetni, vagy bármire...abból legalább leszűrheted, hogy lány-e illetve hogy nem-e valami kis csitri vagy öreglány:)
Az, hogy ő van-e a képeken...hát kérj tőle még pár képet, esetleg direkt olyat amin mondjuk egy előre megmondott dolgot csinál, pl közös fotó a kutyájával, egyéb háziállattal vagy valami sulis kép, ennél gyanakodni se fog.
Ezt a skype-os dolgot nemnagyon értem igy.. mert ha nincs mikrofonja se.. meg cam sincs.. akkor ott is csak max chat-elni tudnánk.
A kép meg valóban jó ötlet.. úgyis emlitette hogy van macskája..:D
Köszi ez remek ötlet! :)
azt elfelejtettem odairni hogy a telószáma megvan már..
ebbe az esetbe ha felhivom az már kifog derülni F/L öreg nyanya vagy vmi kis csitri :)
itt a megoldás, egész jó oldal, netes adatbázis alapján lekeresi, hogy igazi- e a kép vagy hogy fent van- e neten és hogy pontosan hol található meg a kép :) Sok sikert a használatához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!