Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövőt látnátok a párkapcsolatotokban, ha egy laza hónap után meglátnátok, hogy a barátnőtök ágya felett ez a szöveg borítja be az egész falat?
Ez az a szöveg, valóban jó nagy méretben kiragasztva a falra:
"Mindig remélj, légy erős! Nevess hangosan! Játssz keményen! Élj a pillanatnak, álmodj nagyot! Nyisd ki az elméd! Higgy a csodákban!
Bocsáss meg gyorsan! Csókolj lassan! Szeress úgy, mintha sosem bántottalak volna, de legfőképp élvezd az életet, hiszen csak egyszer élsz!"
Napi Oravecz Nóra...
Elsővel vagyok kénytelen egyetérteni, nem vall entellektüel hölgyeményre - éretlen kislányok szoktak ilyen "magvas gondolatoknak" (khm...) "őszintén örülni".
Fészbukra való semmitmondó kis limonádé gagyiság. De biztos nagyon trendi, cuki lilában meg rózsaszínben.
Falmatricás boltokban lehet ilyet kapni készen,ez olyan, mint a dédimamák falvédői régen.
"Jaj, minden sz*r, én csupán vétlen áldozat vagyok, nem az enyém a felelősség a saját életemért, a világ a hibás mindenért stb"
Hát ha a többi ember tényleg ilyen negatív nyomi, akkor ez tényleg jó abból a szempontból, hogy biztatni próbálja a maga módján magát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!