Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg neki? (16F)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki? (16F)

Figyelt kérdés
Van egy lány(15) az osztályomban aki nagyon tetszik. Ami igazán megfogott benne, hogy egy kicsit gyerekesen néz ki/viselkedik, szeret rajzfilmeket nézni,szal neki is gyerek felfogása van, pont mint nekem. Egy hete sikerült "megbeszélnem" vele egy randit.Teljesen bele voltam zúgva. Végre eljött a nagy nap, gondoltam ez lessz életem legszebb napja. De tévedtem. Amikor megláttam rá se ismertem. Teljesen megváltozott: Nagyon kihívó ruhákban volt, agyonsminkelve, kicsit a viselkedése is megváltozott. Annyira ledöbbentem, hogy szinte egy fél óránál nem bírtam többet, és azt mondtam, hogy nagyon rosszul lettem, és akkor félbeszakítottuk. Azt hittem, hogy csak "félelméből" nőiesítette ki magát, és majd visszaáll. Megint tévedtem. Suliban is hasonló ruhákat hord, tiszta plázacica lett belőle. Még mindig szeretem, de szeretém ha megint a régi lenne. Hogy kezdjek hozzá ?
2010. máj. 8. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Az miért gyerekes, ha valaki rajzfilmet néz?

Mondjuk úgy kezdjél hozzá, hogy elhívod randira. Amíg össze nem jöttök, addig úgyse fog miattad megváltozni (utána se biztos, de több rá az esély, hogy kikéri a véleményed). Ne akard alakítani, majd alakul magától.

üdv

2010. máj. 8. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Gondolom a barátnőinek nem tetszett a laza,gyerekes stílusa. Szerintem mondd meg neki lazán, hogy az előző stílusod, öltözködésileg és viselkedésileg is normálisabb volt,de amúgy ha annyira szereted, akkor eltudod viselni.

A párommal mikor összejöttem én is ilyen gyerekes és laza voltam, most maga a nőiesség vagyok mind külsőleg mind belsőleg.. Fogadd el, mást nem tudsz csinálni, nemhiszem hogy a barátnői helyett ennyire a te véleményedre adna.

2010. máj. 8. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

szerintem ha kicsit szórakozott lehet ,hogy neked akar tetszeni, viszont suli után intézheted ugy hogy kettesben maradjatok és akkor megmondod neki ,hogy erős érzelmeid vannak iránta, de az elmult időben nagyon megváltozott és ez téged nagyon összekavart és hiányzik neked a régi énje.

15/L.. :)

2010. máj. 8. 19:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Félreértés: Amig az első randink nem volt, addig még "normálisan öltözködött" És ezt szeretném neki megmondani, hogy jobban szerettem a régi stílusát. A gyerekes szót pedig a csakis a legjobb értelemben mondtam, én is olyan vagyok ( szeretek rajzfilmeket nézni stb...)
2010. máj. 10. 20:32
 5/5 anonim válasza:

Megpróbálhatnád azt, hogy "gyerekes" programot találsz ki a következő randira... vagy olyan helyre viszed, ahol esélytelen, hogy kirívó ruhában legyen. és akkor agyondicsérhetnéd, hogy mennyire szereted benne, hogy ilyen laza és nem olyan plázap***a mint a többi vele egykorú...

19/L

2010. máj. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!