Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak féltékennyé akar tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak féltékennyé akar tenni vagy tényleg megteszi?

Figyelt kérdés
SZITU:van egy srác akivel nagyon jól elvagyunk ma mondja hogy megy fel a városba hülyülni meg csajozni. aztán kérdezi h miért nem meek sehova én mondom h mennék csak akivel mennék a pasijával van és mondja hogy hát nekem is kéne már valami jó csaj... mondom neki h most mész csajozni.... de sokszor mondja hogy szeret meg ilyenek.... féltékennyé akarna tenni? Vagy tényleg így gondolja? ha nem érthető a sztori írjatok elmagyarázom..
2010. máj. 8. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem bejösz neki,de te leráztad,vagy nem adtad még tudtára,hogy bejön neked.
2010. máj. 8. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy már tudja csak nem fogta fel vagy nem akarja... =(
2010. máj. 8. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szeret Veled flörtölgetni,mert tetszel neki valamennyire,de ennyi,komolyabbat nem szeretne.Gondolom,nem szeretné lekötni,magát,sem Veled ,sem mással.Te túl komolyan veszed,ő meg komolytalan.Légy lazább,flörtölj,és ne vedd véresen komolyan,amiket mond!
2010. máj. 8. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsó: de akkor miért mondd ilyeneket, hogy jó lenne ha ilyen csajom lenne... és ha nem akarja lekötni magát... akkor miért megy csajozni?(lehet hogy már csak magamnak próbálom bemesélni hogy szeret.. és ettől félek a legjobban =()
2010. máj. 8. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolná a megjegyzéseket,amelyeket tesz,akkor pont,hogy nem menne csajozni,hanem kikötne egy barátnő mellett.Ha Téged komolyan venne,akkor megkérne,hogy légy a barátnője,és járnátok.Amíg nem teszi,addig csak flörtöl,és hülyéskedik.Te meg túl komolyan veszed.
2010. máj. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!