Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkebb fiúkat szeretitek? Vagy csak a menőbbeket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 15:36
1/18 anonim válasza:
Inkább a félénkebb, de ne olyan hogy meg sem mer szólalni.
A nagyszájú nagymenőket egyáltalán nem bírom elviselni.
3/18 anonim válasza:
Én a félénkebbeket stréber tipusuakat /azért nem az annyiraelvetemülteket/ akiket nem foglalkoztatja hogy öltözik milyen a haja stb. Persze azért nekem is megakad a szemem egy jó pasin :)
4/18 anonim válasza:
menő pasi...
kinőttem már ebből,vagyis sose volt ilyen korszakom...
inkább a félénkebb pasikat...ellentétek vonzzák egymást alapon...nekem ugyis van elég nagy szám:D
N
5/18 anonim válasza:
se a félénket,se a nagypofájú macsót.
én a határozott,férfias,ugyanakkor romantikus pasikat szeretem.
6/18 A kérdező kommentje:
utolsó ez tetszik:)
2010. máj. 8. 15:52
7/18 anonim válasza:
ezek szerint én kilógok a sorból ..:$ én az olyan srácot kedvelem aki képes megvédeni ha valaki bántana/sértegetne.. és szeressen és legyen romantikus nem tudom hogy ez hova sorolható =)
9/18 A kérdező kommentje:
drága,ki bántana téged...?
2010. máj. 8. 17:00
10/18 anonim válasza:
Én az ilyen nagy félénk szerencsétlen tutyimutyi fiúkat szeretem, mert én is egy ilyen lány vagyok :D persze pasim még nem volt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!