Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép hölggyel kapcsolatos kérdés?
Úgy vettem észre, hogy ismét egyedülálló lett a csajszi, bár nem tudom teljes bizonyossággal megállapítani. :-/
Elég hosszú ideje együtt volt egy csávóval, ezért nem próbálkoztam nála, inkább csak lelkiekben gondoltam arra, hogy hátha egyszer ismét egyedülálló lesz. Most azonban azt vettem észre, hogy a pasi törölte a közös képeket (konkrétan egy sincs már fent neki) és a csajszi esetében is csak 1 db. régi képet láttam.
Facebook-on csak annyi szerepel a hölgynél, hogy "Nincs megjeleníthető kapcsolat" viszont a "volt" csávójánál is csak ennyi szerepel, a pasi már nem is like-ja a képeket amiket megoszt a csaj. :-/ Nem is igazán szoktam együtt látni őket.
Szerintetek még mindig együtt vannak vagy csak rejtve van a kapcsolat?
A hölgy egyébként teljesen az esetem, hosszú barna haj és szép nagy barna szemei vannak *-* és az arcra is különleges.
Már az első találkozáskor megtetszett nekem (abban a bizonyos 3 másodpercben), de mint írtam is, akkor még kapcsolatban volt, ezért nem próbálkoztam. Majdnem minden nap látom Őt az egyik közeli boltban, amikor megyek át venni valami ebédnek valót. De ezidáig csak egyszer beszéltem vele és akkor is azért, mert az ügyfelem volt. :-( (már akkor is nagyon vissza kellett fogni a lelkesedésemet). Ebből kifolyólag Ő is ismer engem és látott is már egy párszor (a héten is láttuk egymást kb. 3x), de úgy komolyabban nem ismer, ezért félek egy kicsit a kezdeményezéstől. :-/
Egy kicsit tanácstalan vagyok, a kezdeményezéssel kapcsolatban. :-/ Nem igazán tudom, hogy hol és mikor lenne a megfelelő.
Mikor lenne érdemesebb odamenni hozzá, amikor még vásárolgat vagy inkább várjam meg kint a bolt előtt?
Arra gondoltam, hogy elhívnám egy kávéra, italra munka után. (kb. egyszerre szoktunk végezni).
Valahogy így.
"Szia.
Ne haragudj látom, hogy te is elég sokat jársz ide és egy ideje már várom, hogy mikor látlak meg ismét téged.
Nem lenne nagy tolakodás tőlem, ha meghívnálak esetleg egy italra munka után?"
Hölgyek ti mit csinálnátok ha egy pasi akit úgy ahogy látni szoktatok (beszéltetek is már vele egyszer) csak úgy odalépne hozzátok és kezdeményezne? Érdekelne-e titeket vagy csak simán otthagynátok őt? :-/
Általában én szoktam kezdeményezni, aztán vagy összejön vagy nem (többnyire nem :-/ mert igencsak magasak lettek az igények mostanság, ha már az elmúlt 20-30 évet is figyelembe vesszük :-( pedig nem vagyok bunkó, normálisan öltözködök, a megjelenésre is adni szoktam, mivel emberekkel foglalkozok, de még így se könnyű).
Az adott hölgy esetében viszont egy kicsit más a szituáció, mert nagyon nem szeretném elcseszni ezt a lehetőséget, ha már így alakult. Ezért próbálom én is átgondolni a megfelelő helyzetet.
Hogy tudnám felmérni azt, hogy szimpatikus vagyok-e neki? Sajnos nem sok időm van nekem se délben, amikor általában találkozunk, nyilván a boltban inkább a vásárlással van elfoglalva, amikor végzett utána meg megy vissza ebédelni. :-/ Az meg egy kicsit fura lenne neki, ha csak úgy random leszólítanám az utcán, gondolom. :-/
2.-es
Ezt csak úgy írtam, ne ebből indulj ki, kérlek. Jelenleg én is csak gondolkozok, hogy hogyan próbáljak kezdeményezni nála, hogy ne legyen azért olyan, mint ahogy írtad is, hogy "egyből leveszi,hogy a lábai előtt heversz majd" Bár ha bele gondolsz, akkor ha már egy pasi kezdeményez egy hölgynél, akkor az a hölgy szinte biztos tudatában van annak, hogy felkeltette a pasi érdeklődését, nem?
Nem csak a külseje tetszik, hanem a személyisége is, szereti az állatokat (van kutyája, cicája), a sportot is szereti, stb. tehát azért találni közös kapcsolódási pontot köztünk. Csak azért írtam a külsejét, mert mindenkinek meg van az a típusa, aki ha elmegy az ember mellett, az ember még vissza is fordul, hogy megcsodálja még egyszer. Nálam ez a barna hosszú haj, szép barna szemek, de függ az arcszerkezettől is.
pl. nálam rendszerint szőke hölgyek próbálkoznak és mindenfajta előítélet nélkül írom, hogy sajnos ők nem az eseteim :-/
Ha ezzel a szöveggel lépne oda hozzám, még akkor is esélyt adnék, ha fel sem figyeltem rá korábban.
Abszolút korrekt, ezzel még csak azt jelzed szeretnéd megismerni kicsit, szóval hajrá :)
Egy kicsit még gondolkozok a tökéletes szövegen, hátha eszembe jut valami jobb is. Aszt hiszem, hogy a boltba bemenet előtt vagy után le fogom szólítani.
Megpróbálkozok vele, aztán kiderül, hogy mi lesz. :)
Remélem, hogy holnap összefutok vele és azt még inkább, hogy igent mond. :) Szerencsére a közelben azért van olyan lehetőség ahová el lehet menni egy italra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!