Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy feltűnően szép lány vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feltűnően szép lány vajon mit akarhat egy átlagos sráctól?

Figyelt kérdés

Társkeresőn csak "miért ne?" alapon írtam egy tényleg feltűnően szép lánynak. Nem is vártam választ, de mégis jókat beszélgetünk kb 2 hete. (keveset van fent ő)

Sosem gondoltam volna, de most szóba került egy randi. Nem tojtam be, én nem ez az ember vagyok, csak ő tényleg olyan így küllemre, hogy a 20 - évestől az 50 évesig tényleg akit csak akar (gazdagot, sármost, családost) bárkit megkaphatna. Én egyiknek sem tartom magam, egy átlagos srác vagyok, átlag fizuval, stb.

Egy pillanatra átfutott az agyamon hogy mi van ha kamu? vagy csak pl találkozunk és 3 kigyúrt arc vár rám, aki jól megagyal, meg kirabol? :D

jó oké szélsőséges dolog, de számomra kicsit hihetetlen.

Van 2 cimborám aki ismeri. Ők jókat mondtak róla.

A dolgot tetézi, hogy 1 évvel idősebb nálam, plusz magasabb is valamivel.

Még egy dolog ami eszembe jutott, hogy valaki az ő képeivel stb van fent társkeresőn, és átverés az egész. Bár az oldalon ott van, hogy facebbok, és twitter igazolt profil, viszont a lány valamiért nem akart átjönni face-ra hogy ott csevegjünk.

Még egyszer mondom: szó sincs arról, hogy nem vágnék bele az ismerkedésbe! Nem ilyedek meg a feladattól!

Csak így első blikkre Ő sokkal magasabban

szofisztikált mint én, pláne hogy (szerintem) sokkal jobb (gazdagabb stb) férfiakat is megkaphat.

26/F

2017. febr. 7. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A FB-ra átmenésről - én sem akartam, már bocsi, totál ismeretleneket a Facebookra átemelni, akivel nem is találkoztam és reális esélyek voltak rá hogy az 1. alkalom után nem is akarok. Ne lásson rá az életemre, semmi köze hozzá, ha meg úgy döntök, akarok tovább ismerkedni, majd bejelöljük egymást.

Ahogy írták, lehet a lány szép képeket lő. Nekem is mondták, milyen szép vagyok (hát pedig ne egy mostani átlagosan szép nőnek képzelj, én magamat spec nem tartom szépnek :D), de hát ízlések és pofonok.

Piedesztára mondjuk ne emeld a hölgyeményt így előre (jaj ő szofisztikáltabb stb.). Ha meg tényleg jobb sokkal és neked ez kényelmetlen, hát, istenem, nem illetek össze, nincs vége a világnak. :)

Lehet tényleg nem lesz 2., de azért drukkolok, kérdező. És tessék elhinni, hogy ilyen csajoknak igenis bejöhetsz. Egészséges önbizalom!! :)

2017. febr. 7. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy az, hogy nincs olyan, aki bárkit megkaphat, mert senki sem jön be mindenkinek. Legfeljebb sokaknak tetszik, nagyon, vagy csak valamennyire. És főleg családost, vagy csak simán kapcsolatban lévőt nem kaphat meg akárkit, még akkor is ha az adott férfinak vagy nőnek valaki pont az esete, mivel vannak dolgok amik felülírják ezt a vonzerőt.

Kettő az, hogy nekem is ez gyanús, furcsa. Ha egyáltalán nem kamu a kérdés. Nem hiszem hogy túl komolyak lennének a szándékai. Mindenesetre ha neked nagyon tetszik, szedd össze magad a lehető legjobban, legyél a legjobb formádban külsőre, legyél sziporkázó, de legyen tartásod, önbizalmad minden percben.

2017. febr. 7. 17:25
 13/17 A kérdező kommentje:

nem kamu a kérdés! reál! Totálisan.

ha sikerül összehozni odateszem magam az biztos.

Igazából Ő vele ezt nem hitettem el, tehát nem emeltem magaslati szintre. csak én gondolom így képekről.

lehet csak egy baráti kávé lesz, benne van a pakliban.

De mivel még nem beszéltünk részleteket, ezért az si lehet hogy tali sem lesz :D

2017. febr. 7. 18:35
 14/17 1112 ***** válasza:
Namost, szerinted, kérdező, hát mit akarhat? Lehet tippelni 3-at:D Nem a viszonyítás a lényeg, hogy ki mennyire szép, hanem a szimpátia, meg a kisugárzás.
2017. febr. 7. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Jobb esetben csak barátkozni akar, rosszabb esetben direkt szívat.
2017. febr. 13. 07:42
 16/17 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs hogy lesz-e valami az egészből amúgy, de köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 13. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Na oda mertél menni kaszanova? :)
2017. dec. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!