Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szánalmas ha egy lány kezdeményez a semmiből? 20l
Nemrég láttam egy fiút a buszon, és nagyon megtetszett... Egy haverjával volt, akit látásból ismerek és ovis társam volt. A keresztnevére emlékeztem, hazamentem és valahogy megkerestem a facebookjat, utána elkezdtem végigbogarászni az ismerőseit meg a képeket amiken másokkal van és többen meg vannak jelölve. Találtam egy gyereket aki hasonlít szinte teljesen úgy néz ki mint a buszon a fiú, de nagyon ratyi képek vannak kirakva, és kevés. 1 db profilképe van az is iyen kis felbontású tehát nem vagyok benne biztos hogy ő az. Viszont nem találtam más ismerőst aki lehetne.
Szóval...Mi lenne ha bejelölném ezt a gyereket? Nagyon égő? :D
Vagy mit tegyek? Reménykednek hogy élőben még látom? De akkor se mehetek oda, főleg csajként, lehet hogy nem is tetszenék neki.
De nekem ő nagyon tetszett. :( Sose volt még ilyen hogy csak egyszer látok valakit és így megmarad bennem...
Keressem fel a gyereket aki az ovis társam volt és kérdezősködjek? De ez is mennyire gyerekes már.
Tényleg nem tudom mit tegyek. Az önbizalmam enyhén szólva most alapból sincs az egekben nem kéne mégjobban leépíteni, de mégis csak azért próba szerencse. Bár kétlem...
Te mit tennél?
Akkor várd ki, hogy megszállja a Szentlélek és kezdeményez nálad. Holott azt sem tudja, hogy létezel.
Ha nem lépsz, nem is értem, hogy mit vársz.
Most mit veszíthetsz?
Az időt hogy esetleg addigra elfelejti azt a buszos napot mire ráírnál.
A kudarc is sokkal nagyobb eredmény azoknál akik semmit nem tesznek, csak háborognak nekik miért nincs párjuk.
Csak próbálj meg nem álmodozni olyan sokat az elején, és akkor nem veszed a visszautasítást sem olyan törékenyen.
Azt is megteheted, hogy nyomozol utánna, és előben leszólítod, vagy írhatsz kézi levelet is.
Meg lehet valaki bizalmatlan is és azért nem válaszol, nemcsak azért mert lenéz valakit.
Szerintem ne gondolj bele többet mint ami van.
Nem az hogy belegondolok dolgokat meg álmodozok, mert ebből már kinőttem. És nem nyavalygok, leszarom hogy nincs párom...
Engem pusztán csak maga az ember érdekel, nem azzal az indíttatással akarom megismerni hogy nekem most kell egy pasi... és ő pont jól néz ki. :) Arra ott lenne 100 másik.
Ritka nálam az ilyen, hogy egyáltalán fontolóra veszem hogy kezdeményezzek. Ehhez már nagyon jónak kell lennie az illetőnek. :D
Amit tehetek a Fb-on kívül:
többet buszozok...
"Nem az hogy belegondolok dolgokat meg álmodozok, mert ebből már kinőttem."
Hiba. Álmodozni, fantáziálni jó. Kreativitást ad. Ötleteket.
"Engem pusztán csak maga az ember érdekel, nem azzal az indíttatással akarom megismerni hogy nekem most kell egy pasi... és ő pont jól néz ki. :) Arra ott lenne 100 másik."
Észrevetted, hogy egymás után mondasz ellent magadnak? Olyan, mint ha nem ismernéd be, hogy vonzalmat érzel. Gondolsz rá.
a) felkeltette az érdeklődésed, és kapcsolatot akarsz létesíteni, még ha baráti, ismerősi szintű.
b) ott van a 100 másik, akkor velük kezdjél valamit. Ha meg nem akarsz kapcsolatot "nem azzal az indíttatással (...) hogy nekem most kell egy pasi..." akkor meg mi a fenéért érdeklődsz?
Összegzésként, úgy látom saját érzéseiddel se vagy tisztában.
Ma ismét láttam!
Megyek be a papírboltba (ahol egyébként félévente 1x ha megfordulok) Szóval benyitok tök nyugisan ránézek az eladókra, köszönök, majd magam elé nézek, és ott áll előttem a gyerek. Mint valami filmben esküszöm...úgy nézett rám mintha ő is meg lenne lepődve vagy nem tudom. Lehet hogy csak simán felismert mert már látott, de nem tudom miért bámult. Kb. 1 percig eljátszottam hogy nézelődök majd kimentem és én hülye bénáztam még az ajtóval is. Húztam amikor tolni kellett. Plusz amilyen igénytelenül néztem ki a mai napon... de nem érdekel. Pedig már pont kezdett nem érdekelni, jobb lett volna ha nem megyek be oda. :( Csak egy rohadt gondolaton múlt. Mert egyébként a Tesco-ba akartam menni, nem tudom miért mentem oda.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.
Nem kell azt egyáltalán szégyellni, elnyomni ha oda vagy valakiért.
Nem a sötét középkorban vagyunk, egy nő is kifejezheti a szexusát.
Tudom nagy a nyomás, hogy "társadalmilag nem illik", de valójában ezt csak a sok rossz ember sulykolná belénk azért hogy nehogy már összejöjjön neked ami nekik úgy sem fog.
Lépj túl ezen, meg a lámpalázon!
Utóbbi még tök mókás is, én biztos jót mosolyogtam volna, és ha nem sietsz annyira odamentem volna a srác helyében hogy megbütyköljük azt az ajtót.
Én olyan fiú vagyok akinek viszonylag gyakran szoktak kezdeményezni, volt aki a bevásárlókocsival lökdösött, meg aki úgy tett mint aki nem fér el és a kabátját csiszolgatta velem, és olyan is aki csak jött utánnam, és egy meg is akart csókolni.
Sajnos volt egy "depis" korszakom és akkoriban csak hidegen ott hagytam őket, utánna otthon leültem és csak hibáztattam magam miért viselkedtem fadarabként.
De tudod ezek a nők törték fel bennem a jeget, és csak hálás lehetek érte, és nem vettem be gyógyszert soha csak mentem bumlizni a várost, helyeket, mert ez olyan reményt adott, késztetést hogy kimozduljak otthonról, és a friss levegő is jót fog tenni. Korábban csak az otthonra, egyedüllétre fókuszáltam, most pedig sokszor elgyalogolok a 4-6 km-rel messzebb boltba is csak úgy azért...
Most már csak azt nem tudom miért van az ha az utolsó pillanatban szaladok kenyérért, és pont akkor botlok meg valakiben, akkor miért fontosabb az a nyomi kenyér minthogy egy stoptáblát rakjak magam elé, és holnap vegyek kenyeret.
Egyébbként szerintem élőben sokszor jobb megszólítani valakit, ott látod gesztikulálni, sokkal természetesebb. Persze nem megy olyan egyszerűen, és nincs mindig elég idő, addigra meg már elmegy...
ezzel küzdök én is - mit csináljak, valami csak történik ha nem párolog el az ember onnan.
Szerintem írjál neki hogy tetszik, meg ott láttad a boltban, és szeretnéd újra látni...
hm?
én a helyeden nem hagynám ki, ha egyszer jó pasi... Csak megér ennyit.
Rám már írt pár lány hasonló helyzetben.
Mondjuk aki ismeretlenül bejelöl, mindig kérdezek valami "Hali, ismerlek?"-hez hasonlót..:)
Utólag visszagondolva sem tudom, hogy bejöttem-e a lánykáknak, és azért jelöltek be, de egyáltalán nem vettem rosszul, ha valaki bejelölt és "ismerkedni" akart.
Az egyik kapcsolatom is hasonlóan alakult, csak akkor még myvip volt a menci, de az alapelv ugyanaz. :D
20/f
ha még egyszer látod, akkor köszönj neki! és kérdezd meg, hogy ugye őt láttad a buszon a volt ovistársaddal.
és ebből már indulhat a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!