Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges érdeklődéssel, sőt, heppekkel, mániákkal Társ?
Volt már ugyan komolyabb kapcsolatom, majdnem 1 éves. Neki is sok heppje volt, több egyezett is.
Mégis félek, hogyan lesz így férjem...
Sok dolgot máshogy csinálok, mint az átlag.
Pár: ritkán nézek filmeket, leköt a neten olvasgatás. Ezer dolgon el tudok gondolkozni magamban. Habár jó társaságban oldódom, magamnak való vagyok.
Szeretek a szabadban lenni, jó időben legszívesebben csak aludni mennék be.
Álmom egy kert gyümölcsfákkal, konyhakerttel.
Az ideális nyaralás nekem nem parton ücsörgés, hanem kellene idő otthon pihenni is illetve amikor mennék, akkor már túra, kirándulás, városnézés..
Még sorolhatnám...
Szóval "különleges igényekkel" pár?
24l
És nem látom mi ezekben a különleges... Ezek csak a személyes preferenciáid, a "különlegesség" vagy inkább "különcség" nem itt kezdődik. :)
30F
En se nezek tv-t soha,pedig van. Inkabb sportolok minden nap! En is szeretek a szabadban lenni,bar en napozni. Szoval ezek nem kolonos dolgok!
N
#4 nem biztos. Bár be kell ismernem, hogy sajnos benne van a pakliban. Talán még másfél éve is menősködtem, hogy engem nem érdekel a kinézet, de sajnos valamennyire de.... De ettől még nem biztos, hogy nem tetszenél!
Hú én napozni nagyon nem. Illetve tavasszal, amíg még csak langyos a nap, akkor kiülök és ott netezek, olvasgatok, sudoku-zok. De amikor már forró a nap, nem bírom illetve unalmas is.
Nekem gyengéim az esték. Amikor más inkább bemenne filmezni és zavarják a szúnyogok, én akkor, a számomra valamiért irtó hangulatos, tücsökciripelős, csillagos eges, elszórtan kutyaugatós estéken szeretek kint ülni. Kirándulások nyúltak át a sötétedés utánra, imádtam. Valamiért irtó hangulatos számomra. Álmom sötétben bringázni, sötétben futni, kirándulni.
Tavasszal meg be se mennék... Egy ideális családi ház olyasmi, mint a woodoo projektje a BME-s diákoknak. Lenne kint tűzhely is és hely a laptopnak. :D
Lehet, hogy valakinek a nézeteivel van "gáz", vagy csak szokatlanok a nézetei, vagy túl szigorúak, túl lazák.
Úgy érzem, az én esetemben a nézeteim, a párkapcsolathoz való hozzáállásom, az értékrendem szokásos, nem kirívóan idegesítő.
Viszont egy az, hogy "furcsa" vagyok, 2 a szokásaim. :S
A kertes ház gyümölcsfákkal meg konyhakerttel addig szép meg vonzó ameddig nem neked kell karban tartani.
Hetente nyírni a füvet, naponta locsolni egy órát, gazalni folyamatosan metszeni, ősszel levelet söpörni hetekig, gyümölcsöt leszedni, feldolgozni, tavasszal trágyázni ősszel téliesíteni. Munka után persze amikor hullafáradt vagy. Ezeket akkor is meg kell csinálni ha este 8 után érsz haza. Jah majdnem kihagytam télen hólapátolás és jégtörés.
Csak mondom. Nyilván ez a kertezés nekem is nagyon tetszene, ha egy ujjamat se kellene mozdítani.
Ne haragudj kedvesem, nem akarlak bántani vagy ilyesmi, de valahogy a 30 éves koromra eléggé elvesztette a varázsát ez. :) De ha már vágysz rá azért készülj rá, hogy keményen meg kell dolgozni azért a rendezettségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!