Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy ismeretlen lánynak msnen, hogyha tetszik de nem ismerjük egymást?
A "szia ismerkedni szeretnék" meg hasonló szövegeket inkább mellőzném :D
(és lehetőleg értelmes válaszokat várok)
És mellesleg azt se tudom h egyáltalán miről tudnék vele elkezdeni beszélni... :(
:D ez jó
am meg nem az a baj h nem tudnék vele beszélgetni csak az a baj h fogalmam sincs h mi érdekli...úgyhogy vmi olyasmi téma kellene ami áltlában minden lányt érdekel
am 14/F vagyok
myvip...
de csak nem írhatok rá úgy h "szia mi a kedvenc filmed???"o_O v h "voltál e már itt vagy ott"
mondjuk ha beindul a beszélgetés akk úgy is elfelejti h mivel írtam rá....de viszont ha nem indul be akkor szerencsésebb ha jó 1. benyomást keltek benne (és akkor talán máskor újra próbálkozhatnék vmi spontánabbal mivel már vagyunk beszélő viszonyban)
am csak 1 igazolványképe van fent :(
(erre már én is gondoltam)
mondasz vmit...de nem az a bajom h mivel tudnám feldobni a beszélgetést v mivel derítsem ki a stílusát
hanem az h mivel lehetne kezdeni...
am tudom ki az az sp :D
eléggé napiszar tag vagyok...persze a kultúráltabb fajtából ;)
szerintem, ne mondd meg neki konkrétan, hogy tetszik neked. (én például kifejezetten utálom, ha valaki már rögtön így kezdi a beszélgetést, különben is ha fel vesz msnre.. rájövök, hogy miért :)
a suli szerintem nagyon jó téma.. hülye tanárok esteleg vagy akármi jöhet, ami vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!