Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha nem ír a pasi?
Figyelt kérdés
Ha egy hónapig minden nap beszéltetek egy pasival chaten,minden oké volt és megbeszéltétek hogy majd randiztok és lesz folytatás, de a pasi egy hete nem ír mondván sokat dolgozik, mit gondolnátok?2017. febr. 2. 12:23
1/10 anonim válasza:
Akkor sajnos úgy tünik, hogy nem lesz folytatás. Ha egy hete nem jelentkezik, szerintem nem is fog már. Nem fontos neki ez a történet. De így az elején még megemészthetö sztem, lépj tovább!
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt kapcsolatom és ő azt mondta hogy szeretne az első lenni nekem,meg azt hogy tud várni, ezek szerint megijedt vagy nem is gondolta komolyan az egészet?
2017. febr. 2. 12:50
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg sok munkája van most, és lehet, hogy akarna is tőled valamit ettől függetlenül, de az biztos, hogy annyira hú de fontos cseppet sem vagy neki. Ha valaki igazán fontos számunkra és igazán érdekel minket, akkor hiába van sok munka, annyira elfoglaltak nem lehetünk, hogy abszolút ne jusson rá időnk, mert nyilván azért nem 0-24-ben dolgozunk, így mindenáron szakítunk rá időt.
5/10 anonim válasza:
Varj meg par napot, aztan te is rairhatsz, nem veszelyes! Elkepzelheto h sok a melo, en is van hogy 3-4 napon keresztul 12orat melozok. Akkor se kep se hang. Enni meg aludni jarok csak haza. 29f
6/10 anonim válasza:
Abban az 1 hónapban meg nem dolgozott?? Nekem itt az első bökkenő. Persze semmi sem kizárt, csak fura. Meg ha valakinek tényleg olyan fontos a másik akkor az félálomban is ír, legalább pár mondatot... Mondjuk a férfiak nem mind gondolkodnak így...
Néha te is írhatsz, de nagyon ne éld bele magad ebbe a kapcsolatba.
N
7/10 anonim válasza:
#6:
Minden soroddal egyetértek.
Még félálomban is... Ha szeretek valakit.
9/10 anonim válasza:
Ebben az esetben már semmit.Nyilvánvaló helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!