Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres másnap?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerősömről van szó. Régebben is nyomult, amikor 20 évesek voltunk (most 27) tegnap megkeresett a közösségi oldalon keresztül, és elkezdett udvarolni. Egyből találkozót kért, nagyon stílusos volt, hozott egy nagy csokor rózsát majd elvitt étterembe, moziba, és végig nagyon kedves volt. Majdnem 10 órát együtt voltunk és csak beszélgettünk, és nagyon jó volt. Aztán hazavitt, és olyan fura volt, hogy nem ír semmit, és ma sem...én nem vagyok az a kétségbeesett tinilány, hogy most teljesen kibukjak ettől, csak nem értem, hogy tegnap 1000-rel udvarolt, ma meg egy sms-t sem írt. Én nem tudom: lehetséges hogy meggondolta magát mára?:)2017. jan. 30. 13:08
1/7 anonim válasza:
Gondolom ma dolgozik.Lehet utál sms-t írni,nem ilyen fajta.Nem baj,te se írj rá,majd jelentkezik ha akar.Az is lehet hogy azt várja,hogy írsz-e neki.
2/7 anonim válasza:
Reszvetem a ket karamputacios muteted miatt. Gondolom, azert nem tudsz neki irni.
3/7 A kérdező kommentje:
igen, valóban nem kifejezetten írogatós. Most igazán írhatna..:)
2017. jan. 30. 13:23
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én este írtam hogy köszönöm a virágot, nagyon szép.
2017. jan. 30. 13:32
5/7 anonim válasza:
érdekes történet.
szex volt?
mert ha igen, akkor ne is várd h jelentkezik :D
De b/***ssus ez mi? az én lány ismerőseim ilyenekbe miért nincsenek benne?! :D hihetetlen...mit rontok el?
26/F
7/7 anonim válasza:
Türelem. Nem mindenki lóg a telefonján állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!