Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek visszataszító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek visszataszító ha egy lány odavan az autóként?

Figyelt kérdés
És nem arra értem hogy azert jár valakivel mert jó autója van.
2017. jan. 29. 14:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem kelti kicsit azt az érzést hogy a lány csak az autó miatt van a fiúval?
2017. jan. 29. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:

és mit beszélgettek az autókról ??

hogy vesztek e lila lámpát vagy villogó ledszalagot ?? Esetleg hogy mennyire flexeljétek le a rugókat ?? :)

2017. jan. 29. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:

azért mert odavagy az autókért miért jelenti azt hogy egy olyan csákónak kell téged gyömöszölnie akinek tiznmillás uj verdája van ??

egy 2-3 milliós meg a sarki bohócnak is lehet, az meg nem kelt semmi olyat hogy azért lennél vele met sok más autót szeretsz és ő se gyalog jár.

2017. jan. 29. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Wow, éjszakákat lehetne átbeszélni a jövő évi Forma-1-es szabálymódosításokról, autókról. :D
2017. jan. 29. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha a motorokat is szereti imadnàm
2017. jan. 30. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Én motor és autó imádó csaj vagyok és eddig kb minden pasinak bejött, hogy értek valamennyit ezekhez a járgányokhoz és szeretem, hogy ha tudok segíteni "bütykölgetni" őket. :) Bár volt sajnos ellen pèlda is , mondván egy nőnek/lánynak semmi köze az autókhoz, inkább csak utas legyen....😓 Pedig offroad-ozni is szeretek.

20/L

2017. febr. 5. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:
* Ja meg motorozni is
2017. febr. 5. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Ismerek pár motoros lányt, akikkel együtt szoktunk gurulni, és nem visszataszítóak bizony ők sem :D
2017. febr. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!