Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek, ha nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nő létemre túl gyakorlatias vagyok hapsizás terén is?

Figyelt kérdés
Én , valakivel elkezdek ismerkedni,tisztában vagyok az ismerkedés kimenetelével,hogy mi lehet belőle(diszkrét,alkalmi,komoly).Nem ígérgetek feleslegesen,és nem szépítem a dolgokat.Kimondom ,amit gondolok,érzek.Nem szoktam feleslegesen,meg egyébként sem szívatni férfiakat,ha akarok tőlük valamit,ha nem.Nem szeretek rafkózni(pl.etetem ,és majd harcol értem,mint a halakat szokták).Ha mond valamit egy hapsi,akkor veszem hitelesnek,ha gyakorlatban is működik.Nem zárkózok el az egy éjszakás kalandtól,ha én is akarom.Ha én is kívánom minek mondjak NEMET????Változtassak????

2017. jan. 25. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jár a keksz, de mostmááááá jócccakát. ;)
2017. jan. 25. 22:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Ilyen vagyok!!!!!!!!!
2017. jan. 25. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondhatni számító vagy, és teljesen realista, valamint van önkritikád hogy ezeket bevallod. Én nem ítéllek el érte mert kb te vagyok csak az ellenkező nemből.

Szerintem ilyeneknek is mint mi kell lenniük, akik tudják kontrollálni az érzelmeiket és józan ésszel képesek döntéseket hozni nem a pillanat hevében és ezt nem mint érzelmi játszmát használják szimplán logikus gondolkodás alapján mérlegelnek és döntenek.

2017. jan. 25. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy egyedül vagy. Minek változtatni?
2017. jan. 25. 23:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy nem szeretek feleslegesen szédíteni,etetni,szívatni hapsikat,meg bizonytalanságban tartani,kéretik magukat,hogy dolgozzanak értük.Utóbbi számomra játszma.Ez a felfogás,hogy a nőnek az utóbbit kell.

Sokan büszkélkednek,hogy nem dobták magukat oda egyből,meg szívatták a pasit.Ha olyan a szituáció,hogy én is megkívánom a hapsit az első talin,akkor összebújok vele,de nem ez a jellemző.Ha még is van,akkor sincs bűntudatom.

Tapasztalatom,ha az utóbbiakat nem csinálom ,akkor is megmarad a kapcsolatom,ha ragaszkodik a férfi.Ha meg nem,akkor trükközhetek a világba.

2017. jan. 26. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!