Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy akkor valami miatt nem lett köztetek semmi, pár hónap esetleg év múlva viszont igen?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az akadály anno? Később miben változtak a körülmények? A szimplán szexuális kapcsolatú történetek is érdekelnek. :)

2017. jan. 23. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett a srác, dumálgattunk, de nem léptem, róla pedig ki sem derült, hogy tetszem neki. Évekkel később összekerültünk egy baráti társaságban, azóta együtt vagyunk :D
2017. jan. 23. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Első szerelmemmel együtt jártam általánosba. Akkor még nem tetszett. Fősulisan járogattunk össze beszélgetni, aztán megtetszett és én is neki, de amikor közelebb kerültünk egymáshoz, akkor elhajtott. Két évre rá találkoztunk egy baráti társaságban, és randit kért. Egy évig jártunk, de végig u.azt csinálta, mint anno. Érzelmileg nem tudtam hozzá közelebb kerülni, így vége lett.
2017. jan. 23. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Most van ez. Várok
2017. jan. 23. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as: és mik a körülmények? Már ha van kedved elmondani. Most én is ilyesmi szituban vagyok, megvan a kölcsönös vonzalom, de csak nem akar összejönni. Kíváncsi vagyok, hogy így hogy eltűntem az életéből, mi lesz.
2017. jan. 23. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Volt ilyen.....illetve majdnem.

Volt egy nő akibe írtó szerelmes voltam,neki volt akkor párja akivel már egyáltalán nem volt boldog a kapcsolatuk.

Vártam ra de végül azt mondta,hogy nem hagyja el.Megértettem és sok boldogságot kivántam nekik.

Fél év múlva keresett ,hogy akarom e még,mert mostmár szakitana miattam a párjával.

Megköszöntem neki a lehetőséget de megkértem,hogy felejtsen el örökre...

Velem ne sszórakozzon meg ne nézzen hülyének senki....

3 hónapig egy zombi voltam miatta,akkor meg újra beszambázik az életembe és azt hitte,hogy majd térden állva fogok sírni örömömben miatta....hát a nagy lóf..zt!!!

Utána próbálkozott még de letiltottam facebookon aztán pedig a telefonszámát is.Ennyi.

Pedig ő volt az egyetlen nő akibe szerelmes voltam eddig életem során.Se előtte ,se utána nem volt még egy nő aki iránt olyat éreztem volna mint felé.

De ez van..

Szóval ha valamit akarsz valakitől akkor ne halasztgasd,mert lehet egy idő után ő is igy fogja gondolni mint én.

Attól mert a jelenleg megvannak az érzelmek irántad,nembiztos hogy később is meglesz.

Ezek változó dolgok.

Sok sikert

2017. jan. 23. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy buliba találkoztam vele, és ott volt egy csók semmi több, utana irogatott és tetszett is nagyon a pasi de akkor tudtam meg hogy a legjobb barátnőmnek a barátnőjével volt együtt 10évig és ha bár együtt nincsenek de szex kapcsolat azóta is volt köztük, ráadásul a nőt enis ismertem mert jó pár alkalommal találkoztam vele. A pasi igergette hogy lezárja mert normális kapcsolatot szeretne és mert télleg megszerezné ismerni, de nem akartam igy a baráti közösségben problémát csinálni, igy lemondtam róla és megkértem hogy többet ne keressen.

Rá egy évre kb a legjobb barátnőm és ő nagyon összevesztek mert elárulta és kiderült hogy mindenkit ocsárol a háta mögött...stb, majd kiderült az is hogy több szeretője is van, es mikor a pasi megtudta akkor végleg ott hagyta. Rá pár hónapra találkoztam vele egy buliban, ott beszélgettünk ilyesmi elhivott randizni es igent mondtam, azóta a naptól együtt vagyunk és tökéletes minden. Szeretem és ő is nagyon, együtt tervezünk a jövő hónapba ossze is költözünk. :)

2017. jan. 23. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Történt. Akkor fiatalabb voltam és továbbtanulás és költözés előtt álltam. Előtte kb. 2 évig voltunk össze-vissza, megőrültünk egymásért. Elköltöztem, lett valakim, aztán jóval több, mint 6 év után visszajöttem és megint találkoztunk. Ő keresett meg, de nem tudta, hogy itt vagyok újra. Mintha nem változott volna semmi. Találkozgatunk, tök jól elvagyunk. Nem tudom még, hogy mi lesz, nem feszegettem, csak élvezem, hogy vele lehetek. Hagyom, hogy alakuljon. Én is eltűnök néha a látóteréből, pedig veszettül hiányzik.
2017. jan. 23. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Pont most van nálam ez a helyzet.

Sokáig egy utcában laktunk, csak köszönő viszonyban voltunk. Már akkoriban is jó pasi volt. :)

De mind kettőnknek volt kapcsolata, utána másfele sodort minket az élet.

Kb. 8 év után találkoztunk ismét, vagyis 2 hónapja. Nem tudom még mi lesz belőle, de most jó így, nem feszegetem a témát, élvezem az együtt töltött időt aztán majd az idő eldönti merre tovább.

2017. jan. 23. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ő az 1. félévben elhajtott, pedig nagyon tetszett nekem. Utána csak köszöntünk egymásnak évekig. A 23. szülinapján felköszöntöttem, ő meg randira hívott. Azóta már egyértelmű mindkettőnknek, hogy révbe értünk.
2017. jan. 23. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor 17 voltam nagyon el akart vinni randizni egy srác, a városban majdnem minden hétvégén összefutottunk de teljesen véletlenül :D Utána egy pár hétig írtunk egymásnak, folyton randira hívott de én pont akkor jöttem össze az akkori barátommal szóval mindig visszautasítottam. Tavaly nyáron, 5 évvel később újra találkoztunk, megint csak véletlenül. Akkor elcsattant egy pár csók, és a randi is meg volt beszélve, de sajnos nem jött létre mert azóta már mindketten máshol élünk. Komoly kapcsolatot amúgy egyik alkalomkor se akart. De azért remélem hogy még egy pár év múlva összefutok vele és akkor valami alakul, mert alapból nagyon bejön a srác :D
2017. jan. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!