Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy akkor valami miatt nem lett köztetek semmi, pár hónap esetleg év múlva viszont igen?
Volt ilyen.....illetve majdnem.
Volt egy nő akibe írtó szerelmes voltam,neki volt akkor párja akivel már egyáltalán nem volt boldog a kapcsolatuk.
Vártam ra de végül azt mondta,hogy nem hagyja el.Megértettem és sok boldogságot kivántam nekik.
Fél év múlva keresett ,hogy akarom e még,mert mostmár szakitana miattam a párjával.
Megköszöntem neki a lehetőséget de megkértem,hogy felejtsen el örökre...
Velem ne sszórakozzon meg ne nézzen hülyének senki....
3 hónapig egy zombi voltam miatta,akkor meg újra beszambázik az életembe és azt hitte,hogy majd térden állva fogok sírni örömömben miatta....hát a nagy lóf..zt!!!
Utána próbálkozott még de letiltottam facebookon aztán pedig a telefonszámát is.Ennyi.
Pedig ő volt az egyetlen nő akibe szerelmes voltam eddig életem során.Se előtte ,se utána nem volt még egy nő aki iránt olyat éreztem volna mint felé.
De ez van..
Szóval ha valamit akarsz valakitől akkor ne halasztgasd,mert lehet egy idő után ő is igy fogja gondolni mint én.
Attól mert a jelenleg megvannak az érzelmek irántad,nembiztos hogy később is meglesz.
Ezek változó dolgok.
Sok sikert
Egy buliba találkoztam vele, és ott volt egy csók semmi több, utana irogatott és tetszett is nagyon a pasi de akkor tudtam meg hogy a legjobb barátnőmnek a barátnőjével volt együtt 10évig és ha bár együtt nincsenek de szex kapcsolat azóta is volt köztük, ráadásul a nőt enis ismertem mert jó pár alkalommal találkoztam vele. A pasi igergette hogy lezárja mert normális kapcsolatot szeretne és mert télleg megszerezné ismerni, de nem akartam igy a baráti közösségben problémát csinálni, igy lemondtam róla és megkértem hogy többet ne keressen.
Rá egy évre kb a legjobb barátnőm és ő nagyon összevesztek mert elárulta és kiderült hogy mindenkit ocsárol a háta mögött...stb, majd kiderült az is hogy több szeretője is van, es mikor a pasi megtudta akkor végleg ott hagyta. Rá pár hónapra találkoztam vele egy buliban, ott beszélgettünk ilyesmi elhivott randizni es igent mondtam, azóta a naptól együtt vagyunk és tökéletes minden. Szeretem és ő is nagyon, együtt tervezünk a jövő hónapba ossze is költözünk. :)
Pont most van nálam ez a helyzet.
Sokáig egy utcában laktunk, csak köszönő viszonyban voltunk. Már akkoriban is jó pasi volt. :)
De mind kettőnknek volt kapcsolata, utána másfele sodort minket az élet.
Kb. 8 év után találkoztunk ismét, vagyis 2 hónapja. Nem tudom még mi lesz belőle, de most jó így, nem feszegetem a témát, élvezem az együtt töltött időt aztán majd az idő eldönti merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!