Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a "nyelves" és a "sima" csók között? Vagy a kettő ugyanaz?
A szájra puszi az csak csók ;)
A sima csók az amikor nem dugod be a nyelvedet ;)
A nyelves csók meg az amikor már bedugod a nyelved is;)
remélem segitettem :)
Na jó, tisztázzuk a fogalmakat!
Szájrapuszi: Ez az, amikor rokonoknak/ősöknek (ezalatt nem csak a szülőket értem, hanem a nagyszülőket/dédszülőket is) a szájára adsz puszit.
Sima csók: Ez az, amikor egy olyan személynek a szájára adsz puszit, aki nem a rokonod. Persze mindez nem csak egy pillanatig tarthat, hanem tovább is, de az is annak számít, amikor az ajkak "ölelkeznek".
Nyelves csók: Más néven francia csók vagy smárolás/smacizás. Ez az, amikor a nyelvek is közrejátszanak, tehát az egyik átdugja a másik szájába a nyelvét (vagy mindkettő). Ha viszont csak a nyelvek érnek össze, az nem csók, hanem pillangózás.
Csók: Lehet nyelves és sima is, inkább egy kategóriának nevezném, amibe ez a két fogalom tarozik.
Csókolózás: Ugyanaz, mint a csók, csak úm. "igésített" formában.
Na, asszem', ennyi.
Most már értem^^
Nagyon köszi,kedves utolsó =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!