Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság v Szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság v Szerelem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátommal, egy találkán átléptük azt a bizonyos baratság határt. Persze nem nagyon, csak egy kicsit: puszi, ölelgetés. De mindketten éreztük azt a bizonyos "szikrát". Én buta bele éltem magam, hogy lesz valami. De, szerintem ő nem tudja még, vagyis annyira fura. Rákérdezni pedig nem merek. Vagyis szeret, de nem tudom hogy barátilag vagy úgy mint nőt. Vagy neki túl gyors a tempo? Én igazából azt szeretném megtudni, hogy mit csináljak? :/
2010. máj. 5. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ugyanebbe a helyzetbe vagyok :S
2010. máj. 5. 14:11
 2/11 A kérdező kommentje:
:/
2010. máj. 5. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát ez már nem rajtad múlik, hanem a srácon.

Az a hátránya a dolognak, hogy ha egyszer mégis összejönnétek, de nem működne, esetleg csúnyán válnátok el, akkor a barátságnak is lőttek...

2010. máj. 5. 14:13
 4/11 anonim válasza:
Sajnos ezt én is megjártam!!! Több éves barátságunk átalakult szerelemmé! Ha jól emlékszem kb. 7-8 hónapig voltunk együtt, majd végleg kihűlt, aztán sajnos a barátságunk is! Azóta nem is jön át hozzám, szinte alig találkozom vele, pedig egy faluban lakunk! Ha szabad ajánlanom, baráti társaságból sztem ne keress magadnak szerelmet, mert legtöbb esetben mindegyiket elveszited a végén! A szerelmet majd a barátságot is!
2010. máj. 5. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Én majdnem 3 évig jártam az egyik legjobb barátommal. És elég buta voltam hogy nem vettem észre a kapcsolat alatt is a legjobb barátom volt + testi kapcsolat. de soha nem jöttünk ki jól, max ha buliztunk vagy szórakoztunk, de csak ketten soha nem éreztük magunkat olyan jól mint csak barátként.

Amióta vége (legalább 3-4 éve)nem tartjuk a kapcsolatot. MEGBÁNTAM! Barátként kellett volna maradnunk.

Hagyd ezt. a barátság többet ér. Majd elfelejted az érzést ha jön egy másik.

2010. máj. 5. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:

IGAZ barátja az embernek egy van egy életben!!

én is ugyanebbe a problémába vagyok...:( és szerintem az ideális pár egyben jó barát is, szóval nem elképzelhetetlen hogy működjön a dolog.

egy dolgot szem előtt kell tartani. ritka az olyan párkapcsolat ami örökké tart. és ha összekaptok a végén és nem tudjátok rugalmasan kezelni akkor mindketten egy fontos embert veszítetek.

ajánlom hogy beszélgess a srác barátaival közelebbi ismerőseivel.

most leírtam a saját gondolatmenetem ami bennem is munkálkodik :D csak én egy lány barátomba szerettem bele nem kicsit :D

19/F

2010. máj. 5. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy nektek nem jól sült el attól neki jól is elsülhet szerintem halgass a szívedre ha úgy érzed hogy szereted akkor hajts rá :D ha meg csak haver akkor maradjon haver pl:nekem most egy osztálytársam tetszik akit 7 éve ismerek de csak most jöttem rá hogy szeretem (de csak titokba) :D majd írd meg mi lessz
2010. máj. 5. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem jobb ha barátok maradtok..tapasztalatból mondom...

én majdnem össze jöttem egy fiú ismerősömmel, szerettük egymást kölcsönösen, de végül valami közbe jött, azóta barátok vagyunk, és olyan dolgokról el tudtam vele beszélgetni amiről fiúval még soha, és nem sajnálom hogy nem lett több közöttünk....tudom hogy ő ott van és ott lesz nekem ha szükségem van rá! ( vagy fordítva)

viszont abba gondolj bele, hogyha esetleg szakítotok akkor a barátságotoknak is vége!

"barátságból gyakran alakul ki szerelem, de szerelemből barátság soha!"

remélem tudtam segíteni! ha mégsem akkor írj kérlek e-mailt!

16l

2010. máj. 5. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen,ez egy elég hülye helyzet...én is kezdek belezúgni egy srácba,aki az elején megmondta,h csak barátság.Elég nehéz eldönteni náluk,h melyik reakció mit takar, de szerintem meg kellene beszélnetek ezt a jelenlegi helyzetet és ha tényleg olyan jó barát,segíteni fog neked!;)
2010. máj. 5. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hiszen ha tényleg olyan jó barátod és vagy neki olyan fontos,nem akar elveszíteni...sőt! képtelen lenne rá,hiszen ő is ugyanolyan jól érzi veled magad,mint fordítva :)
2010. máj. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!