Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 évesen nagyon tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen nagyon tetszik egy 45 éves férjezett nő. Lehetne ennek jövője?

Figyelt kérdés

A kérdés nem "troll" mielőtt bárki megvádolna ezért csak olyan válaszoljon aki valami normálisat is képes hozzászólni légyszives. Köszi.

Először is nem álltatom magam azért azzal, hogy mi majd összejövünk és boldogan élünk örökké mert tudom, hogy mit jelent egy ilyen korkülönbség másrészt meg... inkább azt majd később.

Szóval az utóbbi pár hétben nagyon összemelegedtem az egyik volt barátnőm anyjával. Az hogy a volt barátnőm anyja kb semmi szerepet nem játszik mivel nem volt komoly kapcsolat és ez még középiskolába volt szóval ez lényegtelen, nem is rajta keresztül ismertem meg mivel akkor ő be sem mutatott szóval ez csak amolyan "érdekesség"

Én egyetemre járok és ő is itt dolgozik és ott ismerkedtünk meg. Nem szaporítom feleslegesen a szót, hogy mit hogyan mikor mert lényegtelen. De az BIZTOS, hogy van köztünk valami és Ő is érzi. Nagyon csinos vékony nő, tényleg nagyon jól is öltözködik okos és talpraesett egyszóval nagyon vonzó. Férjnél van kb 20 éve már.

Rengeteget beszélgettünk már élőben és facebookon is és már úgy is találkoztunk, hogy -ugyan nem lett kimondva- de csak miattam csak hozzám jött. Persze nem szó szerint nem volt a lakásomon. Viszont én már voltam náluk, tudom hol lakik mivel hazasétálltam vele és behívott inni valamit. Akkor történt MAJDNEM valami illetve tényleg nagyon közel voltam hozzá hogy megcsókoljam, úgy nézett rám nem lehetett félre érteni.

Szép nagy házuk van a férje vállalkozó és ugye van 2 lányuk. Az idősebb velem egykorú.

Nagyon kívánom ezt a nőt szexuálisan de komolyan mondom még jobban mint valaha bármilyen fiatal lányt. Beszélgettünk a házasságról is ők jól megvannak a férjével de nyilván csak ennyi nincs már sok érzelem közöttük. Viszont köztünk van. És nem értem félre, az ember nem simogatja meg annak az arcát és nyakát és néz mélyen a szemébe aki egyáltalán nem jön be neki. Szóba jött a szex téma is már. Néha vevő a dolgokra néha viszont totál elutasító, úgygondolom ő sem tudja hova tenni ezt a dolgot. Mert tényleg nagyon rendes nő. És tényleg nagyon fontos nekem ha arról lenne szó nem csak szexre lenne jó sőt... Persze tudom hogy ez nem lehetséges.

Nemtudom mi fog belőle kisülni, hogy hiába vágyódom-e utána vagy egyszer támadjam le, esetleg valljam be az érzéseimet neki. Már aludni sem tanulni nem tudok folyton róla gondolkodom. Lehet hülyének nézni de aki nem élte át az nem érzi mire gondolok mikor azt írom, hogy BIZTOS vagyok benne, hogy érez irántam valamit. Egyszerűen érzem, ahogy rámnéz ahogy kezel engem és néha elejt egy egy olyan gesztust amitől meg tudnék őrülni. Szerintetek mit csináljak? Lehet ennek valami épeszű végkimenetele?

2017. jan. 14. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most pakold takarékra magad! Tapasztalatból mondom, hogy mi 20 éves fiúk csak trófeák vagyunk az ilyen nőknek. Stabil anyagi és családi háttér már van neki, valószínűleg mélyen legbelül unatkozik és ezért játszadozik veled. Gondolj bele jobban biztosan nem fogja érted otthagyni a családját, de ha egyszer kibukik márpedig ki fog, hogy ti kavartatok és esetleg szexeltetek, akkor annak csúnya vége lehet.
2017. jan. 14. 01:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze erre én is gondoltam már 1000x tudom hogy úgysem hagyná ott miattam a családját. De nem gondolnám, hogy csak játszadozna velem nem olyan típus. Én nem tudom róla elképzelni, hogy a múltban például megcsalta volna a férjét vagy ilyesmi mert nagyon rendes nő. De már az első pillanatban mikor megláttam és ő is engem, már azóta egyből egymásra hangolódtunk. Ő is ugyanúgy foglalkozik velem mint én vele. És szerintem ugyan ezt érzi ő is. Nem tudom elképzelni, hogy éjszaka elalvás előtt ne gondolkodna rajtunk... Azthiszem szeretem ezt a nőt.
2017. jan. 14. 01:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Hajjaj, mennyi ilyen szerelemféltéses gyilkosság volt már a tv-ben, mikor a 3.fél miatt elborult a megcsalt ember agya, és durva vége lett.

Legutóbb a nyíregyházi lövöldözés, de menetrendszerint van ilyen 3-4 havonta, de ezek csak a komolyabbak, amik a tv-ben is benne vannak.

Az amikor a megcsalt ember párja felkeresi azt aki felszarvazta azt jól megveri, olyan nem sokszor van a hírekben, pedig ezen a településen is volt ilyen és csak ezres település.

Na osszál szorozzál, hogy mennyire akarsz az esti hírekben majd benne lenni.

2017. jan. 14. 01:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Én messze elkerülném az ilyen "csodás" lehetőségeket.
2017. jan. 14. 02:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Mi a baj? Miért lenne ez egy "csodás" lehetőség? Mármint értem az iróniát de közben mégsem. Nem arról van szó, hogy döngetek egy milfet. A mi kapcsolatunk ennél tényleg több, mintha semmit nem jelentene a korkülönbség. Inkább csak folyton ott lebeg fölöttünk, hogy oppá 20+ év és férjnél van meg gyerek van aki amúgy egyidős velem.

De hol igazságos az, hogy én csak azért nem lehetek együtt ezzel a nővel mert én 23 évvel később születtem? Emiatt esélyem sem volt bebizonyítani neki, hogy lehet én vagyok számára a megfelelő mert a férje már "előbb meglátta" és elvette feleségül. Persze, hogy így történt mivel én még sehol sem voltam! És ez nem fér a fejembe. Nem fér a fejembe, hogy emiatt nem lehet. Ennyi erővel én fekete vagyok ő meg fehér és hát ugye nem illünk össze akkor ne is álmodozzak.

Nem kavarásról vagy szexről van szó persze arról is elvégre nagyon kívánom. Ő egyszerűen egy lány aki tetszik nekem számomra olyan mint a "többi" engem egyáltalán nem érdekelne a korkülönbség. Viszont az, hogy neki már nem csupán barátja van - mert eddig max ilyenekbe botlottam - hanem neki már családja is van 20 éve és férje és élete. Amibe én sehogy sem illek bele...

És ez az amit nem bírok elfogadni. Esélyem sem volt.

2017. jan. 14. 02:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyilván jól esik neki, hogy valaki körbeudvarolja, főleg 20 év házasság után, de ha tényleg kiderül ez az egész, főleg a férje tudomására jut, az isten irgalmazzon neked, legalábbis, ha magamból indulok ki...
2017. jan. 14. 05:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Nos, a vonzódás nem kor kérdése. De, a nőnek van férje, és az is könnyen lehet, hogy érez irántad valamit, de nem biztos, hogy meg akarja csalni a férjét.

ELválni miattad nyilván nem fog. Csak kaland lennél neki. És nem a korkülönbséggel van a bajom, ha pasi megteheti, akkor nő is, hanem azzal, hogy ez a nő házas. De ti tudjátok.

Lehet, hogy maradtok flört szinten, és soha semmi nem lesz, csak emlék.

2017. jan. 14. 05:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez sima ügy.

Én megtenném a helyedben, valszeg a férjének is van valaki, azért ilyen laza.

Ennek ellenére légy diszkrét, mert ha jártatod a szádat, abból lehet baj.

2017. jan. 14. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Éppen annyi idős vagyok, mint az a nő, aki tetszik neked. Beleképzeltem magam a helyzetbe és a következőket gondolom: ő is ugyanúgy meg van zavarodva, mint te. tetszik neki, hogy be tud indítani egy olyan fiatal srácot, mint te, de nem akarja kockára tenni a házasságát, az eddig felépített életét. Ha nem csapodár típus, nagyon megviselné az eltitkolt külső kapcsolata. Ezért, bármennyire fájdalmas is, az lenne a legjobb, ha nem találkoznátok többet. Hidd el, nem éri meg a tűzzel játszani.
2017. jan. 14. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem maradjon neked egy édes ábránd, amire párszor kivered és kész. Sok fiú álmodozik az osztályfőnökéről a boltosnőről még is marad mindenki a s e ggén. Nagyon helyesen. Ilyenkor a józan paraszti ész ezt diktálja. Az ilyen akciók sajnos lavinaként működnek beláthatatlan következményekkel járhat, egyszerűen nem éri meg egyikőtöknek sem az a pár perc max félóra élvezet. Gondolj ebbe bele.

Ha ez a nő húsz éve házas, akkor gyakorlatilag ilyen időszakban már semmilyen elismerést, bókot vagy intimitást nem kap a férjétől, - ezért esik neki jól a közeledésed, ugyanakkor ő sem borítana mindent ezért.

Próbáld meg elfelejteni mindkettőtök érdekében.

2017. jan. 14. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!