Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felszínes dolog, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes dolog, hogy csak addig tetszett egy srác, amíg nem tudtam mi a neve?

Figyelt kérdés

Helyes,aranyos fiú, jó a humora és nagyon kedves, de ahogy meghallottam a nevét egyből nem tetszett.Sose volt még ilyen velem, de sajnos nem tudom irányítani a dolgot, és nem tudom elképzelni, hogy ilyen nevű fiúval legyek kapcsolatban. Ezért felszínes vagyok?

(A srác abszolút nem roma, de neve nagyon olyan.)

2017. jan. 13. 21:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nőnél ilyen a Panka, Panna, Katalin, Ibolya, Cecília, Emőke, Melánia. Fura, de tényleg van benne valami.
2017. jan. 13. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
nekem egy Zsigmond ismerősöm van, akit Zsigának becéznek, de szerintem nem rossz név. a Zsigáról a csiga jut eszembe mondjuk, de az a gyerek olyan jól néz ki hogy ennyi nem állhatna a dolgok útjába :D
2017. jan. 13. 21:29
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én olyannal nem szívesen jonnék össze, akik neve megtalálható a szűk családi körben. Gondolom egyértelmű, hogy miért!? :D
2017. jan. 13. 21:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetésed, ha téged zavar akkor hagyd ennyi...
2017. jan. 13. 21:33
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, bemutathatom neked egyik híres írónkat, Móricz Zsigmondot? :-)

Persze nem túl gyakori név mostanában, de ha ennyi el tudott tántorítani a sráctól, akkor az csak fellángolás volt.

2017. jan. 13. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

A Zsigmond egy germán eredetű név (a Siegmundból magyarosítottuk), olyan távol áll a romáktól, mint pl a Jürgen vagy Friedrich

Jelentése: győzelmes védő

Jellemzése: "Hatalmát és sikerét a másokért történő küzdelemben éri el. Harcias és céltudatos, kudarcokat nem visel el, vagy nehezen kezeli."

Tipikus uralkodó név, nem véletlen, hogy számos nagy embert neveztek így a történelem során (pl Luxemburgi Zsigmond, János Zsigmond, Báthory és Rákóczi Zsigmond, I.,II. és III. Zsigmond, de ott van Móricz Zsigmond is, vagy Járai Zsigmond is)..én a helyedben örülnék egy Zsigmond nevű fiúnak..igaz, nem annyira menő, mint pl a Natan, a Noel meg a Benett,és nem ismerek egy Zsigmond nevű celebet vagy sztárt sem, de ennek a névnek történelme van :) (és engem nem Zsigmondnak hívnak, mielőtt bárki gyanakodna)

2017. jan. 13. 21:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Tinikoromban volt ilyen! :D szegeny srac egybol csunyabb lett, ahogy bemutatkozott.
2017. jan. 13. 22:16
 18/24 opened paradise ***** válasza:

Kicsit,de ez önkéntelen.

Nekem is va hasonló,de csak olyan szinten,hogy nem repesek.

Emiatt nem hagynék fel az ismerkedéssel.

Pl. Kincső.

De közben meg 4 évig voltam belezúgva egy Eperke nevű lányba:D

Nekem sem hétköznapi a nevem,de hál'istennek szeretni szokták és jók a reakciók.

Kivéve a "Te dj vagy?" kérdést.

2017. jan. 13. 22:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem a Béla ilyen név. Ha valaki Béla, az onnantól poén.
2017. jan. 13. 23:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez inkább sima butaság, semmint felszìnessèg.

Èn egyedül azt nem tudnám hova tenni ha közeli rokonnal lenne nèvegyezèse annak akivel ismerkedem...

2017. jan. 13. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!