Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok nektek melyik köröm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek melyik köröm tetszik jobban?

Figyelt kérdés

1: [link]

2:

[link]

2017. jan. 13. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem az eddigi barátaim lesz*rták hogy milyen körmöm van, jóformán észre sem vették ha néha kifestettem.
2017. jan. 13. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Eddig minden páromnak a piros köröm tetszett nagyon. Valamiért szexinek tartják. Én nőként nem értem ezt őszintén szólva.

De egyikük sem szerette a műkörmöket, pláne a hosszút meg a hegyeset.

Én a saját körmömet szoktam megnöveszteni középhosszúra, mandula alakra reszelem és natúr vagy színtelen lakkot használok rá általában. Erre még nem volt panasz.

2017. jan. 13. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig Megkérdezem, de soha nem válaszolnak, akik a "hogy tud így segget törölni" örökzöldet fújják 24/7: Ti a körmötökkel törlitek??? Mi bajotok? o.O
2017. jan. 13. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő ronda. :)
2017. jan. 13. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet kifejlesztettél valamilyen speciális módszert a seggtörlésre, nem ez a lényeg, hanem, hogy hátráltat a mindennapokban.

Amúgy nekem a természetes, ápolt köröm tetszik, és ezzel a legtöbb férfi így van, hiába erőltetitek.

2017. jan. 13. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, ezek nagyon csúnyák, nézzétek, milyen vastag a köröm, a természetes köröm egyáltalán nem ilyen.

Soha nem csináltatnék magamnak ilyet, hányinger. Ráadásul kicsicsázva, blöeee. Nagyon káeurópai fílingje van.

2017. jan. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!