Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden páromnak a piros köröm tetszett nagyon. Valamiért szexinek tartják. Én nőként nem értem ezt őszintén szólva.
De egyikük sem szerette a műkörmöket, pláne a hosszút meg a hegyeset.
Én a saját körmömet szoktam megnöveszteni középhosszúra, mandula alakra reszelem és natúr vagy színtelen lakkot használok rá általában. Erre még nem volt panasz.
Lehet kifejlesztettél valamilyen speciális módszert a seggtörlésre, nem ez a lényeg, hanem, hogy hátráltat a mindennapokban.
Amúgy nekem a természetes, ápolt köröm tetszik, és ezzel a legtöbb férfi így van, hiába erőltetitek.
Nőként mondom, ezek nagyon csúnyák, nézzétek, milyen vastag a köröm, a természetes köröm egyáltalán nem ilyen.
Soha nem csináltatnék magamnak ilyet, hányinger. Ráadásul kicsicsázva, blöeee. Nagyon káeurópai fílingje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!